Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Γυναίκα χωρίς όνομα γυρίσματα: Οι εξελίξεις του 2ου κύκλου που συγκλονίζουν

Γυναίκα χωρίς όνομα γυρίσματα: Στον β’ κύκλο της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα οι ρόλοι αντιστρέφονται.

Γυναίκα χωρίς όνομα γυρίσματα: Οι εξελίξεις του 2ου κύκλου που συγκλονίζουν

Όπως αποκαλύπτεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς που θα παρακολουθούμε σύντομα στις οθόνες μας, η «γυναίκα χωρίς όνομα» είναι η Κάτια.

Η ίδια, για να εξιλεωθεί, θυσιάζεται για την κόρη της και μπαίνει φυλακή για ένα έγκλημα που έκανε η Μαρίνα.

Η τελευταία αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Κάτιας, χωρίς ακόμη να γνωρίζει ότι αυτή είναι η πραγματική της μητέρα. Η ζωή δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη Μαρίνα και την Κάτια να είναι μαζί αλλά η μοίρα θα τις χωρίσει ξανά… Γυναίκα χωρίς όνομα γυρίσματα

Όπως καταλαβαίνετε, οι εξελίξεις στη σειρά πρόκειται να είναι καταιγιστικές και οι ήρωες θα περάσουν ξανά μέσα από φουρτούνες και δράματα.

Να θυμίσουμε ότι το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου ενώ τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Βίκυ Μανώλη και Λίνος Χριστοδούλου.

Στην πολυαναμενόμενη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Αλέξανδρος Σταύρου, Στράτος Τζώρτζογλου, Κώστας Καζανάς, Κώστας Φαλελάκης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Παναγιώτης Νάτσης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Αντώνης Βλοντάκης, Ιβάν Σβιτάιλο, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Εριέττα Μανούρη. Στον ρόλο της «Ιωάννας», η Δανάη Σκιάδη και στον ρόλο της «Μάρθας» είναι η Ταμίλα Κουλίεβα. Γυναίκα χωρίς όνομα γυρίσματα

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ της σειράς για τον δεύτερο κύκλο.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

You might also like