Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια: Η Μαρίνα βρίσκετε σε κίνδυνο

0 680

Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια: Η Μαρίνα και ο Μιχάλης ετοιμάζονται να παντρευτούν και η Κάτια έχει μια αδικαιολόγητη ανησυχία. Η πιο ωραία στιγμή του ζευγαριού καταστρέφεται όταν η Λίλιαν δεν εμφανίζεται με τη Μελίτη.

Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια: Η Μαρίνα βρίσκετε σε κίνδυνο

Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια: Η Μαρίνα βρίσκετε σε κίνδυνο

Ο γάμος του Μιχάλη και της Μαρίνας πλησιάζει και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η Μαρίνα ασχολείται με τις προετοιμασίες και είναι πολύ χαρούμενη που η κόρη της η Μελίτη θα είναι το παρανυφάκι της. Ωστόσο η Κάτια έχει κακό προαίσθημα για τη Μαρίνα και τη Μελίτη.

Το λέει στον Φώτη, αλλά εκείνος της απαντάει ότι είναι αποφασισμένος να πει στην κόρη τους ότι είναι ο πατέρας της. Η Κάτια για μια ακόμη φορά προσπαθεί να τον αποτρέψει. «Οχι τώρα. Οχι τώρα που ετοιμάζεται να παντρευτεί. Μην της χαλάσεις αυτήν τη στιγμή», του λέει. «Ισως έχεις δίκιο. Περιμέναμε τόσο καιρό, ας περιμένουμε λίγο ακόμα». Ομως η Κάτια επιμένει. «Εγώ αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι με τρώει μέσα μου και δεν μπορώ να ησυχάσω. Λες να κινδυνεύει; Πρέπει να την προστατεύσεις. Να είσαι κοντά της». Εκείνος την καθησυχάζει με τη σειρά του και της λέει ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά το ένστικτο της μάνας δεν τη γελάει. Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια

Η Λίλιαν το σκάει με τη Μελίτη

Την ώρα που η Μαρίνα και η Ρένα συνεχίζουν να ασχολούνται με τα του γάμου, η Λίλιαν θέλει διακαώς να πάρει το παιδί και να φύγει. Είναι σίγουρη ότι η Μελίτη θα δεθεί ακόμη περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα και εκείνη θα την απορρίψει.

Η ημέρα του γάμου φτάνει. Η Μαρίνα είναι πανέμορφη με το νυφικό της και ο Μιχάλης από την πλευρά του έχει μεγάλη χαρά, αφού αυτή τη φορά οι δυο τους θα παντρευτούν, όχι γιατί αυτό είναι μέρος κάποιου σχεδίου, αλλά γιατί είναι πραγματικά ερωτευμένοι, ένας έρωτας που δοκιμάστηκε και άντεξε.

Η Μαρίνα περιμένει τη Μελίτη, που θα γίνει το παρανυφάκι της, για να πάνε μαζί στον γάμο. Ομως το κορίτσι δεν εμφανίζεται και αρχίζει να ανησυχεί. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να της βγάλουν τις κακές σκέψεις από το μυαλό. Η Μαρίνα ήλπιζε ότι τα είχε βρει με τη Λίλιαν, αλλά φαίνεται πως έκανε λάθος και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πραγματικότητα.

Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια: Η Μαρίνα βρίσκετε σε κίνδυνο

Της τηλεφωνεί επανειλημμένα, αλλά δεν τη βρίσκει. Είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη Μελίτη και έχει φύγει. Η αντίδρασή της είναι έντονη. «Το έσκασε. Πήρε τη Μελίτη και έφυγε. Μου πήρε το παιδί μου», αρχίζει να φωνάζει. Οι επόμενες στιγμές θα είναι για εκείνη μαρτυρικές. Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια

Η Κάτια μαθαίνει τα νέα. Τώρα καταλαβαίνει το άσχημο προαίσθημα που είχε. Τελικά δεν κατάφερε να αποτρέψει τη Λίλιαν. Για μια ακόμη φορά δεν βοήθησε το παιδί της. «Εγώ φταίω. Επρεπε να το καταλάβω», κατηγορεί τον εαυτό της.

Το ζευγάρι, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια στη σχέση του, καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώσει αλλά να δεθεί ακόμη περισσότερο. Ο έρωτάς του είναι αληθινός και πλησιάζει η στιγμή που Μιχάλης και Μαρίνα θα ενώσουν τις ζωές τους και επίσημα.

Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια: Η Μαρίνα βρίσκετε σε κίνδυνο

Η γνωριμία τους ξεκίνησε βάσει σχεδίου… τουλάχιστον από την πλευρά της Μαρίνας. Τότε εκείνη, παίρνοντας τη θέση της Νάντιας, του συστήθηκε ως δικηγόρος, σε ένα τροχαίο μεταξύ τους που η ίδια προκάλεσε. Ηταν το όχημά της για να προσεγγίσει την οικογένεια Μακρή. Ο Μιχάλης την ερωτεύτηκε πρώτος. Εκείνη ήταν προσηλωμένη στον στόχο της. Ηθελε διακαώς να εκδικηθεί την Κάτια. Ομως, γνωρίζοντάς τον καλύτερα, είδε τα αγνά του αισθήματα, την καλή του καρδιά και στοιχεία του χαρακτήρα του που σπάνια συναντάς. Ανταποκρίθηκε στον έρωτά του με όλο της το είναι. Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια

Η συνέχεια ήταν δύσκολη για το ζευγάρι. Ο Μιχάλης έμαθε την αλήθεια για εκείνη, αλλά, καθώς είναι καθαρός άνθρωπος, θέλησε να τη βοηθήσει για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν δίστασε, για να εξυπηρετήσει τον σκοπό αυτό, μέχρι και να την παντρευτεί. Αυτός ο γάμος έγινε επίσης βάσει σχεδίου μόνο, παρόλο που κατά βάθος τον ήθελαν και οι δύο. Ομως τα διάφορα γεγονότα που συνέβαιναν στις ζωές τους και ο τρόπος με τον οποίο η Μαρίνα έψαχνε στη συνέχεια να βρει την κόρη της, απομακρύνοντας τους πάντες και τα πάντα από γύρω της, αποξένωσαν το ζευγάρι, που χώρισε. Οχι όμως για πολύ. Ο Μιχάλης ήταν πάντα δίπλα της στα δύσκολα, ακόμη και σαν φίλος. Ούτε όταν μπήκε στη ζωή του η Αννα, η νέα του σύντροφος, δεν έβγαλε από τη σκέψη του τη Μαρίνα. Και οι δυο τους παράφορα ερωτευμένοι δεν έμειναν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Η Μελίτη έχει αντιρρήσεις

Μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά της Μαρίνας, που έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ο Μιχάλης ένιωσε ότι τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. Καθώς η κόρη της Μαρίνας, η Μελίτη, είχε βρεθεί, θεώρησε ότι πλέον δεν υπήρχε κανένα εμπόδιο στη ζωή τους και ότι αυτή ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να της κάνει πρόταση γάμου. Εκείνη, φυσικά, δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά. Το μόνο που προβληματίζει τώρα και τους δύο είναι η άρνηση της Μελίτης να αποδεχτεί τον Μιχάλη στη ζωή της μητέρας της. Γυναίκα χωρίς όνομα Επόμενα Επεισόδια

Βλέπει τη σχέση τους ανταγωνιστικά. Ιδανικά, θα ήθελε να είναι μαζί με τον πατέρα της, τον Κωστή. Μαρίνα και Μιχάλης θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να της αλλάξουν γνώμη και σε αυτό θα συμβάλει και το περιβάλλον του ζευγαριού. Και μπορεί το κορίτσι τώρα να έχει τις αντιρρήσεις του, αλλά θα καταλάβει ότι ο Μιχάλης αγαπάει πραγματικά τη Μαρίνα.

Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον Το ζευγάρι ορίζει την ημερομηνία του γάμου του και είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η μεγάλη ημέρα έρχεται και η Μαρίνα λάμπει από ευτυχία για δύο λόγους. Παντρεύεται τον άντρα με τον οποίο είναι παράφορα ερωτευμένη, έχοντας στο πλευρό της, να τη συνοδεύει ως παρανυφάκι, τη μονάκριβή της κόρη. Για εκείνη είναι μια στιγμή ανεκτίμητη, που δεν θέλει να τελειώσει ποτέ.

Για την αρχική σελίδα « Η Επιστροφή » πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More