Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Ο Φώτης βάζει να παρακολουθήσουν την Μάρθα

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια εβδομάδας 03-04-05-06-07/2/2020

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Η Μάρθα έχει σκεφθεί με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιό της και είναι βέβαιη πως θα πετύχει. Έτσι, ανακοινώνει αναλυτικά στον Νίκο τι πρέπει να κάνει.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Ο Φώτης βάζει να παρακολουθήσουν την Μάρθα

Συγκεκριμένα, να σκοτώσει την Κάτια στο σπίτι της την ημέρα που θα παντρευτεί η Ελλη με τον Άρη. Στο μεταξύ, ο Αργυρής και η Κάτια σκέφτονται πως πίσω από το ατύχημα με το δέντρο που είχαν στην εκδρομή τους κρύβονται ο Νίκος και η Μάρθα.

Την ίδια ώρα, ο Φώτης μαθαίνει πως η δίκη του θα γίνει πιο γρήγορα και πανικοβάλλεται, καθώς φοβάται ότι θα πάει φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Ο Μιχάλης και η Μαρίνα είναι στο πλευρό του και προσπαθούν να βρουν αποδείξεις για την αθωότητά του.

Από την άλλη, η Κλειώ κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον πατέρα της να μην το σκάσει στο εξωτερικό, ενώ η Κάτια αποκαλύπτει στη Μάρθα πως ξέρει ότι συνεργάζεται με τον Νίκο. Στη συνέχεια, η γυναίκα μαζί με τον Φώτη και τον Αργύρη προσλαμβάνουν ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τη Μάρθα. Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια

Παράλληλα, η Αστυνομία εντοπίζει τον Νίκο, όμως εκείνος, με τη βοήθεια της Μάρθας, ξεφεύγει.

Ώρες μετά, η Μαρίνα δεν έχει καταφέρει να βρει κανένα βοηθητικό στοιχείο για τον πατέρα της και αγχώνεται. Το ίδιο αγχωμένος είναι και ο Φώτης. Τότε, η κοπέλα τού προτείνει μια λύση που τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Λίγο μετά, η Κλειώ μετανιώνει που πρόδωσε τον πατέρα της.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More