Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του Alpha

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Εκδίκηση, μίσος, οργή… λάθη και διεστραμμένα μυστικά από το παρελθόν βρίσκουν την θέση τους σε ένα συγκλονιστικό σενάριο δια χειρός Μαρίας Γεωργιάδου με ένα εξαιρετικό cast καταξιωμένων ηθοποιών που θα δούμε στο νέο πρόγραμμα του ALPHA Κύπρου.

Η νέα καθημερινή δραματική σειρά «ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 18:40 στον ALPHA Κύπρου.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια

Η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» είναι κάθε μητέρα που ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της. Η Κάτια και η Μαρίνα, δεμένες από τη μοίρα σε ένα παιχνίδι τραγικής ειρωνείας, θα βρεθούν αντιμέτωπες με νοσηρά λάθη και διεστραμμένα μυστικά από το παρελθόν.  Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια

Στη νέα δραματική σειρά του ALPHA Κύπρου, δύο γυναίκες ζητούν εκδίκηση για τη ζωή που έχασαν… για τη ζωή των παιδιών τους. Τίποτα δεν είναι βέβαιο, ίσως ο εχθρός να είναι σύμμαχος, ίσως και όχι. Θα γίνει η ανατροπή;

Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) στερείται για δεύτερη φορά στη ζωή της να μεγαλώσει το δικό της παιδί. Εφιαλτική πλέον μέσα στην οδύνη της αποφασίζει να εκδικηθεί την Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Στην προσπάθειά της να επουλώσει τις πληγές της, η Μαρίνα ετοιμάζεται να προσφέρει το μεγαλύτερο κακό σε όλους όσους την πρόδωσαν. Σκοτεινή και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο.

Στο πλευρό της, η Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα) και απέναντί της μονάχα ένας στόχος, η εκδίκηση. Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια

Εξάλλου, η εκδίκηση είναι ένα είδος πρωτόγονης δικαιοσύνης προς την οποία έλκεται η ανθρώπινη φύση…

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Μαριάννα Τουμασάτου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Κώστας Καζανάς, Ευαγγελία Μουμούρη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Θανάσης Πατριαρχέας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Πάνος Νάτσης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Ανταλόπουλος, Γιώργος Μακρής, Σοφία Πριόβολου, Γιάννης Αθητάκης, Τατιάνα Μελίδου και Μαρία Παπαφωτίου.

Στον ρόλο της «Μάρθας», η Ταμίλα Κουλίεβα.  Στον ρόλο του «Πέτρου», ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

You might also like