Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Η Μάρθα παγιδεύει τον Αργύρη

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια εβδομάδας 03-04-05-06-07/2/2020

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Η Μάρθα δίνει εντολή στον Νίκο να δολοφονήσει την Κάτια την ημέρα που η Έλλη παντρεύεται με τον Άρη, ενώ παράλληλα στήνει μια πλεκτάνη εναντίον του Αργύρη. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα μαθαίνει πως η δίκη του Φώτη πλησιάζει και κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει στοιχεία για να σώσει τον πατέρα της.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Η Μάρθα παγιδεύει τον Αργύρη

Το γεγονός ότι η Αστυνομία δεν έχει συλλάβει ακόμα τον Νίκο προκαλεί έντονη ανησυχία στη Μαρίνα και στον Αργύρη, που αγωνιούν για την ασφάλεια της Κάτιας.

Παράλληλα, η τελευταία περνάει υπέροχες και ρομαντικές στιγμές στο πλευρό του Αργύρη, δίχως να αντιλαμβάνεται πως ο Νίκος έχει γίνει η σκιά της. Από την άλλη, η Μαρίνα μαθαίνει ότι π δίκη του Φώτη πλησιάζει και πανικοβάλλεται, καθώς ανησυχεί για τον πατέρα της. Στο μεταξύ, ο Νίκος είναι εγκλωβισμένος στα δίχτυα της Μάρθας.

Ο άντρας δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση στο σχέδιο της τελευταίας, το οποίο δεν είναι άλλο από το να δολοφονήσει την Κάτια. Την ίδια ώρα, ο αστυνόμος κάνει τα πάντα προκειμένου να μάθει την αλήθεια για την κοινή φωτογραφία της Μαρίνας με τον Πέτρο.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More