Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Φινάλε για γερά νεύρα

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Η Μελίτη δεν θέλει να αποχωριστεί τη Μαρίνα και η Λίλιαν την κόρη της. Ο Σταύρος όμως επιθυμεί να επιστρέψει στην παλιά του ζωή και θεωρεί ότι αυτό είναι το καλύτερο για το δεύτερο παιδί τους, την Ελπίδα.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Φινάλε για γερά νεύρα

Η Λίλιαν έχει πάρει την Ελπίδα και τη Μελίτη και έχουν εξαφανιστεί. Ολοι ψάχνουν να τις βρουν. Η Μελίτη το σκάει από το εξοχικό που κρύβονται. Οταν τελικά τη βρίσκει, η Λίλιαν καταλαβαίνει το λάθος της και επιστρέφει. Συνειδητοποιεί ότι πλέον είναι πολύ αργά και δεν μπορεί να χωρίσει τη βιολογική μητέρα από το παιδί της. Αυτό την πονάει πολύ. Θέλει από τα βάθη της ψυχής της να είναι εκείνη μόνο στην καρδιά της κόρης της. Φοβάται ότι θα τη χάσει οριστικά. Ο Σταύρος πάντα ήταν πιο διαλλακτικός απέναντι στη Μαρίνα και από την αρχή προσπαθούσε να ισορροπήσει τα πράγματα. Καταλάβαινε ότι πλέον η κόρη τους, που ξέρει μεγάλο μέρος της αλήθειας, έχει κάθε λόγο να θέλει να είναι κοντά στη μητέρα της. Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια

Ωστόσο ποτέ δεν πίστεψε ότι η Μελίτη θα τον διαγράψει από την καρδιά της. Οι φοβίες της Λίλιαν όμως είχαν φωλιάσει για τα καλά στην ψυχή της και εξακολουθούν να τη βασανίζουν. Οσο κι αν εκείνος προσπάθησε να την καθησυχάσει, εκείνη έφτασε τα πράγματα στα άκρα, βάζοντας κυρίως τα παιδιά σε μια διαδικασία επίπονη, χωρίς να το καταλαβαίνει. Ο Σταύρος το μόνο που θέλει είναι το καλό των κοριτσιών και ξέρει ποιο είναι αυτό. Πλέον η Λίλιαν έχει φτάσει σε σημείο που εμμονικά διεκδικεί την αγάπη της Μελίτης, παρόλο που την έχει. Οχι ότι δεν τη δικαιολογεί, αφού ο φόβος της να χάσει το παιδί που μεγάλωσε και το νιώθει κομμάτι της είναι μεγάλος. Είναι κι εκείνη μάνα.

Η Ελπίδα ακολουθεί τον μπαμπά της στη Θεσσαλονίκη

Ο Σταύρος δεν αντέχει όλη αυτή τη φθορά. Θέλει η ζωή του να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς και το τελευταίο διάστημα το μόνο που ζει είναι μια συνεχή αγωνία. Δεν έχει και κάτι άλλο να τον κρατάει στην Αθήνα. Η Ρένα πλέον είναι μαζί με τον Αντρέα και θα παντρευτούν. Στη Θεσσαλονίκη που ζούσε για χρόνια είχε μια ήσυχη καθημερινότητα. Σκέφτεται να επιστρέψει εκεί και να συνεχίσει τη δουλειά του και τη ζωή του στους γνώριμους ρυθμούς της. Ολη αυτή η κατάσταση τον έχει καταβάλει ψυχολογικά. Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια

Ετσι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Οχι όμως μόνος. Εχει σκοπό να πάρει μαζί του και την Ελπίδα που κι εκείνης η ζωή έχει αναστατωθεί από όλα όσα συμβαίνουν. Ο Σταύρος στα τελευταία επεισόδια της σειράς για τη σεζόν φεύγει, λοιπόν, με την Ελπίδα για τη Θεσσαλονίκη αφήνοντας πίσω τη Μελίτη που δεν θέλει να αποχωριστεί τη Μαρίνα και τη Λίλιαν για να είναι κοντά στο δεύτερό τους παιδί.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Φινάλε για γερά νεύρα

Ο ρόλος του Μέμου Μπεγνή ολοκληρώνεται τη φετινή σεζόν και δεν θα συνεχιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», σε αντίθεση με εκείνον της Ευδοκίας Ρουμελιώτη η οποία παραμένει στο καστ.

Η Μαρίνα και ο Μιχάλης ετοιμάζονται να παντρευτούν και η Κάτια έχει μια αδικαιολόγητη ανησυχία. Η πιο ωραία στιγμή του ζευγαριού καταστρέφεται όταν η Λίλιαν δεν εμφανίζεται με τη Μελίτη.

Ο γάμος του Μιχάλη και της Μαρίνας πλησιάζει και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Η Μαρίνα ασχολείται με τις προετοιμασίες και είναι πολύ χαρούμενη που η κόρη της η Μελίτη θα είναι το παρανυφάκι της. Ωστόσο η Κάτια έχει κακό προαίσθημα για τη Μαρίνα και τη Μελίτη. Το λέει στον Φώτη, αλλά εκείνος της απαντάει ότι είναι αποφασισμένος να πει στην κόρη τους ότι είναι ο πατέρας της. Η Κάτια για μια ακόμη φορά προσπαθεί να τον αποτρέψει. «Οχι τώρα. Οχι τώρα που ετοιμάζεται να παντρευτεί. Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια

Μην της χαλάσεις αυτήν τη στιγμή», του λέει. «Ισως έχεις δίκιο. Περιμέναμε τόσο καιρό, ας περιμένουμε λίγο ακόμα». Ομως η Κάτια επιμένει. «Εγώ αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι με τρώει μέσα μου και δεν μπορώ να ησυχάσω. Λες να κινδυνεύει; Πρέπει να την προστατεύσεις. Να είσαι κοντά της». Εκείνος την καθησυχάζει με τη σειρά του και της λέει ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά το ένστικτο της μάνας δεν τη γελάει.

Η Λίλιαν το σκάει με τη Μελίτη

Την ώρα που η Μαρίνα και η Ρένα συνεχίζουν να ασχολούνται με τα του γάμου, η Λίλιαν θέλει διακαώς να πάρει το παιδί και να φύγει. Είναι σίγουρη ότι η Μελίτη θα δεθεί ακόμη περισσότερο με τη βιολογική της μητέρα και εκείνη θα την απορρίψει.

Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια: Φινάλε για γερά νεύρα

Η ημέρα του γάμου φτάνει. Η Μαρίνα είναι πανέμορφη με το νυφικό της και ο Μιχάλης από την πλευρά του έχει μεγάλη χαρά, αφού αυτή τη φορά οι δυο τους θα παντρευτούν, όχι γιατί αυτό είναι μέρος κάποιου σχεδίου, αλλά γιατί είναι πραγματικά ερωτευμένοι, ένας έρωτας που δοκιμάστηκε και άντεξε.

Η Μαρίνα περιμένει τη Μελίτη, που θα γίνει το παρανυφάκι της, για να πάνε μαζί στον γάμο. Ομως το κορίτσι δεν εμφανίζεται και αρχίζει να ανησυχεί. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να της βγάλουν τις κακές σκέψεις από το μυαλό. Η Μαρίνα ήλπιζε ότι τα είχε βρει με τη Λίλιαν, αλλά φαίνεται πως έκανε λάθος και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την πραγματικότητα. Της τηλεφωνεί επανειλημμένα, αλλά δεν τη βρίσκει. Είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη Μελίτη και έχει φύγει. Η αντίδρασή της είναι έντονη. «Το έσκασε. Πήρε τη Μελίτη και έφυγε. Μου πήρε το παιδί μου», αρχίζει να φωνάζει. Οι επόμενες στιγμές θα είναι για εκείνη μαρτυρικές.  Γυναίκα χωρίς όνομα επεισόδια

Η Κάτια μαθαίνει τα νέα. Τώρα καταλαβαίνει το άσχημο προαίσθημα που είχε. Τελικά δεν κατάφερε να αποτρέψει τη Λίλιαν. Για μια ακόμη φορά δεν βοήθησε το παιδί της. «Εγώ φταίω. Έπρεπε να το καταλάβω», κατηγορεί τον εαυτό της.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More