Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια εβδομάδας 20-24/01: Όλες οι εξελίξεις

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια εβδομάδας 20-24/01: Σοκαριστικές οι εξελίξεις τις σειράς του ΑΝΤ1

Γυναίκα Χωρίς Όνομα Επεισόδια εβδομάδας 20-24/01: Όλες οι εξελίξεις

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ενώ ο Νίκος συλλαμβάνεται, ο Αργύρης με την αναπάντεχη εξαφάνισή του κάνει το περιβάλλον του και κυρίως την Κάτια να ανησυχούν. Η Μαρίνα προσπαθεί να είναι δίπλα στον Μιχάλη, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού του. Η Κάτια μιλάει ανοιχτά στη Μάρθα και οι δύο γυναίκες έχουν άλλη μία σύγκρουση, εν αγνοία της Μαρίνας.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Η Μαρίνα μαθαίνει ότι ένας πετυχημένος δικηγόρος έχει αναλάβειτην υπεράσπιση του Νίκου. Ο Κωστης προσπαθεί να πείσει την Κλειώ ότι κατέδωσε τον πατέρα της για να την προστατεύσει, όμως, η Κλειώ του ζητά να χωρίσουν.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Η Κάτια αναγκάζεται να πάει να μείνει στην έπαυλη με την Έλλη και τα παιδιά. Η Μαρίνα εξομολογείται στον Μιχάλη το σχέδιό της, σε περίπτωση που ο Νίκος αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Η Μάρθα νιώθει ότι η σχέση της με τη Μαρίνα αναθερμαίνεται, ενώ ζητάει από τον Νίκο να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην προδώσει το μυστικό της Μαρίνας.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Η σχέση της Κάτιας με τη «Νάντια Πετρίδου» αναδιαμορφώνεται, όταν το νέο του σοβαρού τραυματισμού του Νίκου έρχεται και τους αναστατώνει. Η Μαρίνα προσπαθεί να εξακριβώσει αν η Κλειώ ξέρει την αλήθεια για την πλαστή της ταυτότητα. Και ενώ τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις της Ρένας βγαίνουν, η Γιώτα κάνει ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα στη Σοφία και την καλεί να υλοποιήσουν το σχέδιο που συμφώνησαν μαζί.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ο Νίκος συνέρχεται και ο αστυνόμος αδημονεί να τού πάρει κατάθεση. Η Μαρίνα αγωνιά για τις αποκαλύψεις που μπορεί να της στοιχίσουν για άλλη μία φορά την ελευθερία της. Παράλληλα, η Σοφία στήνει το δικό της παιχνίδι, προκειμένου να στριμώξει τον Δημήτρη στο θέμα της κηδεμονίας του μωρού. Κι ενώ η Μαρίνα και η Κάτια αγωνιούν για την εξέλιξη στο ζήτημα του Νίκου, η Μάρθα, μετά σατανικά σχέδιά της, είναι ξανά ένα βήμα μπροστά. Ο Νίκος εξαφανίζεται από το νοσοκομείο.

Όλα τα επεισόδια τις σειράς ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More