Γυναίκα χωρίς όνομα Αντ1: Η Μάρθα λερώνει τα χέρια της με αίμα

Η Κάτια κατηγορείται για το φόνο του Νίκου. Σοκαριστικές οι εξελίξεις...

Γυναίκα χωρίς όνομα Αντ1: Σοκ προκαλούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα και έχουμε αποκλειστικά τα επόμενα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Θα δούμε μεταξύ άλλων, την Κάτια να κατηγορείται για τον φόνο του Νίκου.

Γυναίκα χωρίς όνομα Αντ1: Η Μάρθα λερώνει τα χέρια της με αίμα

Η Μαρίνα ομολογεί τα πάντα στον αστυνόμο, την ίδια ώρα που η Μάρθα πείθει τον ψυχίατρο ότι είναι καλά και βάζει μπρος το δολοφονικό της σχέδιο. Κι αυτή τη φορά δεν αποτυγχάνει.

Η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία τη σύλληψη του Νίκου, με τον φόβο πάντα πως μπορεί να μιλήσει για την ψεύτικη ταυτότητα της Μαρίνας. Η Κάτια προσπαθεί παράλληλα να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις της Εύας. Την ίδια ώρα η Μάρθα προσποιείται ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε και ξεγελάει ακόμα και τον ψυχίατρο, ο οποίος πείθεται ότι έχει ισορροπήσει ψυχολογικά. Παράλληλα, ο αστυνόμος, μετά τη συνάντησή του με τον Νίκο, ψάχνει και βρίσκει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας. Τώρα πια επιβεβαιώνονται όλες οι υποψίες του και η φυλακή για εκείνη φαίνεται μονόδρομος. Κι όχι μόνο αυτό. Η φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή έχει φτάσει στα χέρια του. «Ναι, εγώ είμαι αυτή στη φωτογραφία», του επιβεβαιώνει όταν της τη δείχνει και αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για τη ζωή της. Αργότερα, η Μαρίνα με τη βοήθεια της Κλειούς στήνει μια παγίδα για να συλληφθεί ο Νίκος.

Επίσης, η Μαρκέλλα Γιαννάτου που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκα χωρίς όνομα και υποδύεται τη Ρένα, μια γυναίκα με ιδιαίτερο σθένος, που βάζει πάνω από τον ίδιο της τον εαυτό τη μητρότητα και τη φιλία, μας έδωσε ένα μικρό spoiler για την κατάληξη της.

Η Κάτια έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα: Από τη μια, δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή της Μάρθας εναντίον της και από την άλλη, αποφασισμένη να προστατέψει τον Αργύρη, στριμώχνει και κατηγορεί ευθέως την Εύα για πλεκτάνη. Εκείνη από τη μεριά της προσπαθεί με ψέματα να κάμψει τις αντιρρήσεις του Γιάννη και να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τον Αργύρη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μαρίνα είναι απελπισμένη. Βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή και δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική. Καμιά παρηγοριά δεν μπορεί να μετριάσει την απόγνωσή της ότι θα αποχωριστεί και πάλι την κόρη της. Γυναίκα χωρίς όνομα Αντ1

Ο Νίκος με τη σειρά του πιέζει τη Μάρθα να τον φυγαδεύσει. «Μου το χρωστάς. Ξεχνάς όσα έκανα για σένα;» της λέει. «Δεν πιάνουν οι απειλές σου. Δεν έχω τίποτα να χάσω πια», του αποκρίνεται εκείνη. «Κι όμως. Η Μαρίνα θα μπει φυλακή», είναι η απάντησή του. Την ίδια ώρα η Μαρίνα αποχαιρετάει τους δικούς της ανθρώπους ενόψει της φυλάκισής της. Ομως η Μάρθα καταστρώνει ένα νέο, σκοτεινό σχέδιο και στήνει τη δική της παγίδα στον Νίκο και στην Κάτια. Φροντίζει να βρεθούν στο ίδιο μέρος και καταφέρει ένα χτύπημα στη γυναίκα. Οταν η Κάτια συνέρχεται από το χτύπημα, βλέπει δίπλα της νεκρό τον Νίκο… Στο χέρι της βρίσκεται το όπλο του φόνου και έτσι συνειδητοποιεί με πανικό το κόλπο της Μάρθας να τον βγάλει από τη μέση, φορτώνοντας σ’ αυτήν την ευθύνη.

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More