Γυναίκα Χωρίς Όνομα 15-16-17/01/20: Ο Αργύρης εξαφανίζεται

Γυναίκα Χωρίς Όνομα 15-16-17/01/20: Η σχέση της Κάτιας και της Μάρθας είναι σε οριακό σημείο και η Μαρίνα βρίσκεται στη μέση. Ωστόσο, την πρώτη την απασχολούν κι άλλα πράγματα.

Γυναίκα Χωρίς Όνομα 15-16-17/01/20: Ο Αργύρης εξαφανίζεται

Ανάμεσα σε αυτά είναι η συμπεριφορά του Αργύρη, η οποία την προβληματίζει έντονα και προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να της κρύβει. Ωστόσο, εκείνος είναι πολύ τρυφερός μαζί της με αποτέλεσμα η ίδια να είναι ευτυχισμένη και να ονειρεύεται την κοινή τους ζωή.

Παράλληλα, η εξαφάνιση του Νίκου προκαλεί ανησυχία σε όλους! Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης παλεύει να ξεπεράσει τις τύψεις που έχει για την απώλεια του παιδιού του, ενώ η Ιωάννα ύστερα από αυτό που συνέβη αποφασίζει να φύγει και να κάνει μια νέα αρχή μακριά από όλους.

Από την άλλη, η Ελλη αποκαλύπτει στην Κάτια πως είναι έγκυος και της ζητάει ξανά να επιστρέφει στο σπίτι τους.Όταν η Μαρίνα μαθαίνει πως η Κάτια σκέφτεται να φύγει από το δικό της σπίτι, απογοητεύεται. Λίγο αργότερα, η Μάρθα συναντάει ξανά τον Νίκο και προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Γυναίκα Χωρίς Όνομα 15-16-17/01/20

Μάλιστα, του ζητάει να συμμαχήσει μαζί της εναντίον της Κάτιας. Οι μέρες περνούν και το γεγονός πως ο Αργύρης δεν δίνει σημεία ζωής και δεν απαντά στα μηνύματα κάνουν την Κάτια να ανησυχεί σοβαρά. Κι ενώ η Μαρίνα με τον Μιχάλη έρχονται ολοένα και πιο κοντά, ο πόνος που νιώθει εκείνος δεν τον αφήνει να της ανοιχτεί όπως παλιά.

Την ίδια ώρα, η Κλειώ προσπαθεί να φυγαδεύσει τον Νίκο και ο Κωστής αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει! Λίγα λεπτά μετά, η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της Κλειώς και συλλαμβάνει, επιτέλους, τον Νίκο!

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More