Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Gran Hotel – Η Υπόθεση της σειράς και το λαμπρό καστ των ηθοποιών

Gran Hotel – Το ισπανικό δράμα εποχής “Gran Hotel”, που παρουσιάστηκε από τον ALPHA στην αρχική του εκδοχή, θα επιστρέψει στη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1, πλέον στα ελληνικά. Η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού αναλαμβάνουν την προσαρμογή του σεναρίου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης, γνωστός από το “Παράδεισος των κυρίων”. Η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη. Η ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’30 θα αποτυπωθεί με την επιμέλεια των σκηνικών από τον Αντώνη Χαλκιά και των κοστουμιών από τον Κωνσταντίνο Ζαμάνη.

Gran Hotel – Η Υπόθεση της σειράς και το λαμπρό καστ των ηθοποιών

Η σειρά θα αποτελείται από 160 επεισόδια και έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για τη σύνθεση του καστ. Στην πρωταγωνιστική ομάδα θα συναντήσουμε τον Τάσο Νούσια, γνωστό από τη σειρά “Μάγισσα”, και την Καλλιόπη Χάσκα, που εντυπωσίασε ως Μεταξία στην ίδια σειρά. Επίσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, πρωταγωνιστής στο “Ναυάγιο”, θα είναι επίσης στο καστ, ενώ συζητείται η συμμετοχή πολλών άλλων ηθοποιών όπως η Μαρία Πρωτόπαππα, ο Αναστάσης Ροϊλός και η Αναστασία Παντούση, μεταξύ άλλων.

Η υπόθεση εξελίσσεται στην Κηφισιά του 1928, με κεντρικό στοιχείο ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπου ένας νεαρός φτάνει για να εξιχνιάσει την εξαφάνιση της αδελφής του. Με τη βοήθεια της κόρης της ιδιοκτήτριας, αποκαλύπτει μυστικά και ανοίγει πόρτες που ποτέ δεν έπρεπε να ανοίξουν. Ο αγώνας του για την αλήθεια τον οδηγεί στα άδυτα του ξενοδοχείου και σε σύγκρουση με έναν αστυνομικό που επίσης διερευνά την υπόθεση.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like