Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 9, 10

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 9, 10 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια της νέας σειράς του Open tv …

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 9, 10

Ο Λευτέρης Θυμώνει με τη διοίκηση του γυμναστηρίου που πηγαίνει, καθώς ανακαλύπτει κάποια προνόμια που δίνονται σε σελέμπριτι και όχι σε εκείνον.

Παράλληλα, η Πέρσα δίνει ένα μάθημα στον Σταμάτη, ενώ η Ειρήνη συγκρίνει τον Γρηγόρη με τον σύντροφο μιας φίλης της και οι παρεξηγήσεις δεν αργούν να αρχίσουν… Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 9, 10

Το προηγούμενο διάστημα φάνηκε η Πέρσα και ο Σταμάτης να ξεπερνιούνται όποια προβλήματα υπήρχαν στον γάμο τους, ωστόσο εκείνος δίνει νέες αφορμές.

Συγκεκριμένα, η Πέρσα πιάνει στα πράσα τον Σταμάτη να βλέπει «πονηρές» διαδικτυακές σελίδες κι αφού πλησιάζουν τα γενέθλιά του αποφασίζει να του δώσει ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Από την άλλη, ο Λευτέρης θυμώνει με τη διοίκηση του γυμναστηρίου που πηγαίνει όταν ανακαλύπτει πως δίνουν προνόμια σε σελέμπριτι που μόλις έγιναν μέλη σ’ αυτό, ενώ ο ίδιος πηγαίνει εκεί σχεδόν δέκα χρόνια. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να κάνει σκηνές… ζηλοτυπίας, μέχρι να εξασφαλίσει κάποια προνόμια. Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 9, 10

Μπορεί η Ειρήνη και ο Γρηγόρης να αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν ήταν καθόλου καλή ιδέα. Οι παρεξηγήσεις και οι διαφωνίες μεταξύ τους είναι συνεχείς.

Αυτή τη φορά η αφορμή δίνεται από την Ειρήνη, η οποία συγκρίνει τον Γρηγόρη με τον αγαπημένο μιας φίλης της, έναν άνδρα τέλειο από κάθε άποψη.

Παράλληλα, ο Σταμάτης ενημερώνεται για τα πειράγματα που δέχεται η κόρη του Σοφία από έναν συμμαθητή της και θέλει να αναλάβει δράση! Συγκεκριμένα, να κάνει κάτι να τον φοβερίσει για να σταματήσει.

Στην καθιερωμένη συνάντηση μεταξύ Γρηγόρη, Σταμάτη και Λεύτερη, ο τελευταίος προτείνει να τους βοηθήσει να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Όπως και γίνεται. Υπάρχει, όμως, ένα θέμα… Ο Λεύτερης ναι μεν θα τους βοηθήσει και τους δύο, αλλά δεν θα τα καταφέρει και πολύ καλά.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 11, 12

Για την αρχική σελίδα « Για Πάντα Παιδιά » πατήστε ΕΔΩ

You might also like