Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 1, 2

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 1, 2 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια της νέας σειράς του Open tv

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 1, 2

Για Πάντα Παιδιά - Επεισόδιο 1, 2

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 1

Ο Σταμάτης, ο Γρηγόρης και ο Λευτέρης είναι φίλοι από παιδιά. Κι ενώ ο ένας συμβουλεύει τον άλλον για το καλό του, τελικά ο καθένας κάνει αυτό που Θέλει.

Άραγε Θα τους βγει σε καλό;

Ο Γρηγόρης κάνει τη ζωή που πάντα ήθελε και τα πάει πολύ καλά με τις γυναίκες. Ξέρει να τις χειρίζεται και μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσουν.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στα καλύτερό του, καθώς η Ειρήνη είναι η ωραιότερη γυναίκα που έχει γυρίσει να τον κοιτάξει. Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 1, 2

Παρ’ όλα αυτά, ο Γρηγόρης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ειρήνη και να μετακομίσει στο σπίτι της, παρά τις έντονες αντιρρήσεις των φίλων του αλλά και τις δικές του αμφιβολίες, για το αν είναι σωστή ή όχι αυτή η κίνηση.

Ο Σταμάτης, από την πλευρά του, έχει παντρευτεί την αγαπημένη του απ’ το λύκειο, την Πέρσα.

Εκείνη του ζητάει μία μεγάλη χάρη: να φιλοξενήσει την πρώτη αγάπη της γυναίκας του, παρά τη ζήλια του. Βέβαια, η Πέρσα αρχίζει να προετοιμάζεται για όσα πρέπει να ζήσει.

Ο τρίτος άνδρας της παρέας, ο Λευτέρης, έπειτα από άπειρε< περιπέτειες με τις γυναίκες, βρίσκει αυτή που θεωρεί ότι είναι τέλεια, αλλά του βγαίνει πολύ «απαιτητική». Κάτι που δεν το περίμενε… Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 1, 2

Για Πάντα Παιδιά - Επεισόδιο 1, 2

Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 2

Την επόμενη μέρα ο Λευτέρης προσπαθεί να συντονίσει όλη την παρέτ για να περάσουν ένα βράδυ με τον αγαπημένο του dj. Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 1, 2

Κι ενώ ο Γρηγόρης με τον Σταμάτη θέλουν, πρέπει να… λογοδοτήσουν στις γυναίκες τους, ο οποίες δεν τους δίνουν άδεια εξόδου.

Τότε ο πρώτος επιβεβαιώνεται γιατί δεν κάνει μόνιμη σχέση. Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 1, 2

Από την άλλη, η Πέρσα υποψιάζεται πως ο Σταμάτης δεν θέλει να μιλάει με τους φίλους του όταν είναι μαζί της στο αμάξι και αρχίζει να κάνει διάφορα σενάρια.

Τέλος, ο Σταμάτης βρίσκει ένα’ μυστικό κώδικα για να τους προειδοποιεί για οτιδήποτε χρειάζεται.

Έτσι ο συγκεκριμένος κώδικας δεν μένει παρά να είναι ένα από τα κοινά μυστικά τους, που δεν πρέπει να το μοιραστούν ποτέ και με κανέναν άλλον η εκτός παρέας.

Για Πάντα Παιδιά - Επεισόδιο 1, 2

Για Πάντα Παιδιά Τρέιλερ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Για Πάντα Παιδιά – Επεισόδιο 3, 4, 5

Για την αρχική σελίδα « Για Πάντα Παιδιά » πατήστε ΕΔΩ

You might also like