Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Γη της Ελιάς Spoiler: «Θα μάθουν όλοι στη Μάνη ότι είμαστε ζευγάρι» Ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά

Γη της Ελιάς Spoiler: Στη Γη της Ελιάς, η σχέση του Δημήτρη με την Αννα, από την αρχή, μόνο μπελάδες έδειχνε ότι μπορεί να φέρει. Και η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης συνοδεύεται με τραγικές καταστάσεις, απειλές και εκβιασμούς από την πλευρά του Δημήτρη, προκειμένου να μην τον απομακρύνει η Αθηνά από κοντά της.

Γη της Ελιάς Spoiler: «Θα μάθουν όλοι στη Μάνη ότι είμαστε ζευγάρι» Ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά

Οπως θα δούμε, ένα ιδιότυπο φλερτ ξεκινά και από τη μεριά του Κωνσταντίνου προς την Αθηνά, αλλά εκείνη κρατάει τα προσχήματα.

Παράλληλα η Αθηνά έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα, καθώς ο Ισίδωρος από τη μια προσπαθεί να της δείξει ποιος κάνει κουμάντο και από την άλλη, τόσο η Μαργαρίτα όσο και η Μυρτάλη της δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Η σχέση της με τον Δημήτρη αναγκαστικά μπαίνει λίγο στο περιθώριο, γεγονός που εκμεταλλεύεται ο «αγαπημένος» της για να συνεχίσει το φλερτ του και τη σχέση του με την Αννα, ενώ χθες η Άντζελα Γκερέκου επέστρεψε στα γυρίσματα της σειράς 2 μήνες μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα, «δηλώνοντας» έτσι ότι σκοπεύει να μείνει στη Μάνη αλλά και στην επιχείρηση και παράλληλα συναντά τον Κωνσταντίνο για να σχεδιάσουν μαζί την αντεπίθεσή της στην αγωγή της Μυρτάλης.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης ζητά από την Αννα να βγουν ραντεβού: «Πότε θα σε ξαναδώ; Πέρασα πολύ όμορφα μαζί σου, αλλά δεν μου φτάνει», της ομολογεί κι αυτή τη φορά παίρνει αμέσως θετική απάντηση: «Το απόγευμα μετά τη δουλειά θα συναντηθούμε στο ίδιο σημείο που είχαμε βρεθεί», του λέει. Στο μεταξύ η Αθηνά βρίσκεται σε μεγάλη αναστάτωση, καθώς έρχονται στην Αρεόπολη οι Ελληνοαμερικανοί με τους οποίους προσπαθεί να κλείσει μια μεγάλη επαγγελματική συμφωνία.

Η συνάντηση γίνεται αλλά ο Δημήτρης δεν πάει γιατί είναι με την Αννα, γεγονός που κάνει την Αθηνά έξαλλη. Οταν όλα τελειώνουν, η Αθηνά κάνει σκηνή στον Δημήτρη που έλειπε από τη συνάντηση με τους Ελληνοαμερικανούς: «Μου λες σε παρακαλώ τι ήταν ποιο σημαντικό από το να είσαι δίπλα μου σ’ αυτή τη συνάντηση; Πού ήσουν, πού εξαφανίστηκες;», τον ρωτά κι εκείνος, για να δικαιολογηθεί, της λέει ψέματα και γενικά ο Δημήτρης αρχίζει τις ψευτές στην Αθηνά προκειμένου να δικαιολογήσει την πολύωρη απουσία του από το σπίτι.

Αν και προβληματισμένη με τη στάση του, η Αθηνά πρέπει να επικεντρωθεί στη δουλειά και κλείνει συμφωνία για να αγοράσει τις 200 ρίζες που ήθελε, αγνοώντας πλήρως τις ενστάσεις του Δημήτρη, ο οποίος γίνεται έξαλλος: «Η γνώμη δηλαδή δεν μετράει; Γιατί πρέπει συνέχεια να με αγνοείς;», της λέει. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης κανονίζει και βγαίνει για φαγητό με την Αντιγόνη και τη Μαρίνα, φλερτάροντας φυσικά, γεγονός που μαθαίνει ο Αποστόλης.

Γη της Ελιάς Spoiler: «Θα μάθουν όλοι στη Μάνη ότι είμαστε ζευγάρι» Ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά

Στο μεταξύ η Αννα βλέπει ότι ο Δημήτρης δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία για να δημοσιοποιήσει τη σχέση τους που έχει προχωρήσει και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ετσι η κοπέλα εμφανίζεται στην Αθηνά, η οποία μένει έκπληκτη όταν τη βλέπει: «Τι συμβαίνει, Αννα; Εγινε κάτι σοβαρό;», τη ρωτάει.

Η Αννα λίγο διστακτική της απαντάει: «Οχι, μην ανησυχείτε. Μπορώ να περάσω; Ηθελα να σας μιλήσω για ένα θέμα προσωπικό, που σας αφορά όμως», της λέει και χωρίς πολλά-πολλά της μιλά για τον έρωτά της με τον Δημήτρη: «Δεν θα ερχόμουν σε σας, όμως βλέπω ότι ο Δημήτρης δεν έχει κάνει κανένα βήμα», ισχυρίζεται.

Η Αθηνά δείχνει χαλαρή, αλλά μέσα της βράζει: «Πήγαινε κοπέλα μου και μην ανησυχείς, θα του μιλήσω εγώ όπως πρέπει», την καθησυχάζει. Ωστόσο, φυσικά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και περιμένει τον Δημήτρη, τον οποίο μόλις αντικρίζει τον διώχνει από το σπίτι της: «Σήκω και ξεκουμπίσου από εδώ μέσα, τώρα», του φωνάζει. Παράλληλα όμως και ο Μάνος μαθαίνει ότι η Μαρίνα βγήκε για φαγητό με τον Δημήτρη και γίνεται έξαλλος μαζί της.

Στο μεταξύ ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω, ούτε δείχνει τρομοκρατημένος απέναντι στη στάση της Αθηνάς. Αντίθετα, περνάει στην αντεπίθεση και εκβιάζει την Αθηνά: «Νομίζεις ότι έτσι απλά μπορείς να ξεμπερδέψεις μαζί μου; Κάνεις λάθος αν πιστεύεις ότι θα φύγω. Θα με πληρώσεις πρώτα. Θα μου τα σκάσεις χοντρά γιατί αλλιώς θα αποκαλύψω σε όλη τη Μάνη πως δεν είμαι γιoς σου», της ξεκαθαρίζει και η Αθηνά τρελαίνεται!

Η γυναίκα αρχίζει να φοβάται και προσπαθεί να τον κάνει να λογικευτεί, αλλά ο Δημήτρης δεν κάνει πίσω στον στυγνό εκβιασμό του, με αποτέλεσμα η Αθηνά να βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο, ενώ ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με τον Ανέστη γιατί απέτυχε, για μια ακόμα φορά, να ολοκληρώσει τα δολοφονικά σχέδιά του και να σκοτώσει τη Μυρτάλη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

You might also like