Γάμος απόλυτης χλιδής με γοβάκια εκατομμυρίων!

Πρόσφατα, ο μικρότερος γιος του Σουλτάνου του Μπρουνέι, ο 31χρονος πρίγκιπας Abdul Malik, παντρεύτηκε την 22χρονη αγαπημένη του, σε έναν γάμο που θύμιζε παραμύθι, όμοιο με εκείνο των χιλίων και μιας νυχτών. Παπούτσια στολισμένα με κρυστάλλους, τεράστια σμαράγδια, μέχρι και μπουκέτο από κοσμήματα είχε αυτό το γεγονός, που γιορτάστηκε με τη λαμπρότητα που του έπρεπε.

Ο πρίγκιπας Malik είναι ο δεύτερος διάδοχος του θρόνου. Η τελετή του γάμου του έγινε στο μεγαλειώδες παλάτι του πατέρα του, το οποίο διαθέτει 1.788 δωμάτια, ενώ τα ρούχα που φορούσαν εκείνος και η αγαπημένη του ήταν από χρυσάφι και στολισμένα με διαμάντια.

Οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν τους όρκους τους μπροστά σε φίλους, ευγενείς και αξιωματούχους, με τη νύφη να κρατά την πολύτιμη ανθοδέσμη της, που ήταν διακοσμημένη με πολύτιμους λίθους, ενώ η διαμαντένια τιάρα της είχε και έξι σμαράγδια σε σχήμα σταγόνας. Ακόμα και τα γοβάκια της αποτελούνταν από πολύτιμα πετράδια και τον αστράγαλό της κοσμούσε ένα χρυσό βραχιόλι.

Πάρτε μια γεύση από γάμο χλιδής:

Γάμος απόλυτης χλιδής με γοβάκια εκατομμυρίων!

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More