Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42, 43

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42, 43 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Σκαϊ

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42, 43

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 39

Ο Τζαν και η Σανέμ είχαν ένταση κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης. Αν και φαίνονται σαν να αναρωτιούνται εάν είναι έτοιμοι ή όχι για τον γάμο, στην πραγματικότητα υπάρχουν προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν και που περιπλέκονται εις βάρος τους. Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42, 43

Ο γάμος του Εμρέ και της Λεϊλά, που μετατράπηκε σε συμπλοκή, τελικά πραγματοποιείται. Και οι ετοιμασίες και η διασκέδαση ανεβάζουν ταχύτητα. Το μόνο πράγμα που συζητούν όλοι είναι να μην βρεθούν δίπλα-δίπλα η Χιουμά και Μεβκιμπέ, γιατί οπωσδήποτε θα βρουν έναν λόγο για να καυγαδίσουν.

Ο Γιήτ, χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες του στο εξωτερικό, παρουσιάζει στη Σανέμ μια απίστευτη ευκαιρία σχετικά με ένα μυθιστόρημα που σκοπεύει να γράψει, αλλά η Σανέμ έχει δυσκολία να το γράψει. Κι ενώ ο Τζαν θέλει να συμπαρασταθεί στη Σανέμ, τα προβλήματα που δεν προέβλεψαν “σκάνε” το ένα μετά το άλλο. Πώς θα ξεπεράσουν αυτά τα προβλήματα ο Τζαν και η Σανέμ;

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 40

Πέρασε ένας χρόνος από το χωρισμό του Τζαν και της Σανέμ. Η Σανέμ έγραψε το βιβλίο της, το οποίο μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και η Σανέμ γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Όμως, η ζωή χωρίς τον Τζαν, παρόλη την πραγματοποίηση των ονείρων της, καταρράκωσε τη Σανέμ. Ένα χρόνο πριν, μόλις έφυγε ο Τζαν, η Σανέμ το μετάνιωσε και αμέσως τον αναζήτησε, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει. Για μήνες, κανείς, συμπεριλαμβανομένης και της Σανέμ, δεν μπορούσε να βρει τον Τζαν. Η Σανέμ αισθανόταν εγκαταλελειμμένη και ξεχασμένη. Με τον Γιήτ να έχει μείνει ανάπηρος και το ημερολόγιό της να έχει καεί εκείνη τη δύσκολη μέρα, ο Τζαν σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να περιμένει ούτε μια μέρα. Δεν θα μπορούσε πότε να του συγχωρήσει το ότι την άφησε μόνη της.

Και ο Τζαν, όλον αυτό τον χρόνο, δεν πέρασε ούτε μια μέρα χωρίς να την σκεφτεί. Βρήκε καταφύγιο στη θάλασσα, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, προσπαθώντας να βρει γαλήνη και έβγαινε στη στεριά μόνο όταν ήταν απολύτως απαραίτητο. Έβλεπε τον εαυτό του σαν έναν επιθετικό και κακό άνθρωπο που πλήγωσε την αγαπημένη του. Και επίσης, δεν θα μπορέσει ποτέ να συγχωρήσει στη Σανέμ το ότι δεν τον εμπιστεύτηκε. Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42, 43

Επιστρέφοντας από το εξωτερικό, ο κύριος Αζίζ καταφέρνει να βρει τον Τζαν με τη βοήθεια της στενής του φίλης, της Ρεμιντέ, και του ζητά να συναντηθούν. Ο Τζαν που πιστεύει ότι δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του στην πόλη που βρίσκεται και η Σανέμ, μετά από την επιμονή της κυρίας Ρεμιντέ, επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για να δει τον πατέρα του. Όσο κι αν προσπαθούν η Σανέμ και ο Τζαν να αποφύγουν ο ένας τον άλλο, η μοίρα έχει ήδη δημιουργήσει μια αλυσίδα γεγονότων για να τους ενώσει. Η συμμαχία του Αζίζ, της Ρεμιντέ και των φίλων τους θα επιταχύνει τα γεγονότα.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 41

Ο Τζαν επιστρέφει με την δικαιολογία ότι χάλασε το σκάφος του, καθώς δεν θέλει να πει στην Σανέμ ότι επέστρεψε για χάρη της. Η Σανέμ καταρρέει που επιστρέφει εξαιτίας του σκάφους, αλλά γιατί δεν μπορεί να πει «Γιατί δεν γύρισες για μένα;». Το ζευγάρι μας εξαιτίας της περηφάνιας του δεν μπορεί να πει τον καημό του ο ένας στον άλλον, αλλά η μοίρα μια φορά έχει πλέξει τον ιστό της.

Και η ομάδα της «Fikr-i Harika» («Υπέροχη-ς Ιδέας») συνεχίζει να επιταχύνει την δουλειά της μοίρας. Όταν η Σανέμ επιλέγεται συγγραφέας της χρονιάς από έναν οργανισμό, ο Γιήτ θέλει να μετατρέψει όλο αυτό σε μια ευκαιρία, για να μείνει μόνος του με την Σανέμ.

Ο Αζίζ, με την βοήθεια της ομάδας, δημιουργεί το περιβάλλον ώστε να βγάλει από την μέση τον Γιήτ, προκειμένου ο Τζαν και η Σανέμ να είναι μαζί και να κάνει ο Τζαν την φωτογράφιση. Το να είναι μαζί η Σανέμ και ο Τζαν αρκεί για να σταματήσει ο κόσμος, εξάλλου! Στο μεταξύ ο Τζαν είναι σίγουρος ότι ο Γιήτ έκαψε το ημερολόγιο και καταστρώνει με μαεστρία ένα σχέδιο για να τον ξεσκεπάσει.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 42

Όταν ο Τζαν χάνεται μέσα στη “φωτιά”, αυτό που έχει πιο πολύ στο μυαλό του είναι ότι ο έρωτας δεν καίγεται και εξαφανίζεται στη φωτιά, επειδή αυτός ο έρωτας θα γεννηθεί ξανά από τις φλόγες… Και η Σανέμ θα το καταλάβει αυτό όταν δει την μπαντάνα της στα χέρια του Τζαν. Και τον τελευταίο χρόνο, έγιναν πολλά και υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να θυμηθούν και να συζητήσουν οι δυο τους. Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42, 43

Όμως, η Σανέμ και ο Τζαν δεν μπορούν να συζητήσουν, αλλά όταν χάνεται ένας από τους νέους της μικρής πόλης, ο ονειροπόλος Τζαν, σίγουρα θα τρέξει για να τον ψάξουν μαζί… Αυτή η μικρή διαδρομή που θα αναγκαστούν να κάνουν μαζί ο Τζαν και η Σανέμ, ίσως γίνει αιτία να έρθουν αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους τα οποία αποφεύγουν!

Στο μεταξύ, ο Εμρέ υπομένει τα πάντα στην νέα του ζωή για τον έρωτα του, και καθώς είναι άνεργος, δεν κάνει φανερή καν την στεναχώρια του, κρύβοντάς την από όλους, για να μη στεναχωρηθεί η σύζυγός του… Τι μπορεί να παραβλέψει άραγε κανείς για τον έρωτα; Στο τέλος, ο Τζαν, με την βοήθεια του Εμρέ, θα στριμώξει τον Γιήτ στη γωνία!

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 43

Ό,τι κι αν κάνει πλέον ο Γιήτ, στα μάτια του Τζαν είναι ένας αξιολύπητος άνθρωπος. Όσες απελπισμένες κινήσεις και αν κάνει, «βουλιάζει» και η αποχώρησή του θα είναι μεγαλειώδης, φτάνει μόνο ο Τζαν να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Ο Τζαν το αντιλαμβάνεται αυτό.

Και ο Τζαν και η Σανέμ έχουν πιο σημαντικό καημό από τον Γιήτ, καθώς ο έρωτας τούς έχει χτυπήσει κεραυνοβόλα. Η Σανέμ πιστεύει ότι ο Τζαν θα φύγει και νιώθει ανασφαλής κάθε στιγμή, ενώ η καρδιά της τρέμει. Στο μυαλό του Τζαν, από την άλλη μεριά, έχουν κολλήσει τα λόγια της Σανέμ και του Γιήτ.

Ο Εμρέ έχει μια έκπληξη για τη Λεϊλά, μια πρόταση που την κάνει να πετάξει από την χαρά της. Η εταιρεία δουλεύει την εκστρατεία προώθησης της κρέμας της Σανέμ, όμως πρώτα πρέπει να γίνουν γνωστές οι κρέμες και τα αρώματα. Η ομάδα δουλεύει για να φέρει και πάλι κοντά τους δύο ερωτευμένους. Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 39, 40, 41, 42, 43

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 34, 35, 36, 37, 38, 39

Για την αρχική σελίδα « Φτερωτός Θεός » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More