Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 164, 165, 166, 167

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 164, 165, 166, 167 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός του Σκαϊ

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 164, 165, 166, 167

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 164

Ο Εμρέ και η Λεϊλά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη νέα κατεύθυνση που επέλεξαν να πάρουν μαζί. Εξαιτίας μιας παρεξήγησης, ο Τζαν και η Σανέμ αποφασίζουν ταυτόχρονα να αλλάξουν τελείως το στιλ τους και την προσωπικότητά τους, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα αρέσει περισσότερο ο ένας στον άλλο. Τελικά τίποτα από αυτά δεν είναι απαραίτητο, αφού η χημεία μεταξύ τους δεν κρύβεται με τίποτα. Η Λεϊλά δείχνει ξεκάθαρα το μουσικό της ταλέντο και ο Εμρέ είναι πολύ περήφανος γι αυτή. Η κυρία Χιουμά έχει αρχίσει να φοβάται πολύ για την ασφάλεια του γιου της, καθώς πιστεύει πως ο Γιήτ δε θα σταματήσει πουθενά προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από τη Σανέμ. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση για να σώσει την επιχείρησή της, κι έτσι κάνει μια αναγνωριστική επίσκεψη στον ανταγωνιστή που προσπαθεί να τη βλάψει.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 165

Ο Τζαν πληροφορείται πως ο Γιήτ βρίσκεται πίσω από τον ανταγωνιστή που σαμποτάρει την επιχείρηση της Σανέμ. Όταν όμως προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει μπροστά της, ο Γιήτ ξεγλιστρά την τελευταία στιγμή. Αργότερα, για να αποφύγει να αποκαλυφθεί η δράση του, ο Γιήτ στέλνει στη Σανέμ ένα γράμμα για να την ενημερώσει ότι φεύγει από τη χώρα για να μην τη φέρνει πια σε δύσκολη θέση. Τίποτα απ΄ όλα αυτά όμως δεν έχει πια σημασία για τη Σανέμ, γιατί για εκείνη υπάρχει μόνο ο Τζαν. Και θα του αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Ο Τζαν καταφέρνει να σώσει τη Σανέμ από τις σκευωρίες εναντίον της. Εκείνη, νιώθοντας ευγνωμοσύνη αλλά και αγωνία στο ενδεχόμενο να φύγει και πάλι ο άντρας που αγαπά ακόμα, κάνει μια πολύ σπάνια αυθόρμητη κίνηση. Η κυρία Χιουμά τρελαίνεται από ζήλια κάθε φορά που βλέπει τον πρώην άντρα της με την κυρία Μιχριμπάν, όμως η ξαφνική άφιξη ενός παλιού φίλου θα της αποσπάσει ευχάριστα την προσοχή. Η Σανέμ αποφασίζει ότι δεν μπορεί να κρατά κοντά της τον Τζαν παρά τη θέλησή του, και αποφασίζει να του δώσει την ελευθερία του. Εκείνο που θέλει όμως αυτός, είναι η αγάπη της.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 166

Ο Τζαν παραδέχεται επιτέλους στη Σανέμ ότι την αγαπά ακόμα. Η Λεϊλά κάνει την πρώτη της απόπειρα στη δισκογραφία, αλλά αισθάνεται ακόμα μεγάλη ανασφάλεια για το αποτέλεσμα. Η Ντερέν προσπαθεί να οργανώσει το χώρο ώστε η «Υπέροχη Ιδέα» να γίνει πιο λειτουργική. Όμως το να δουλεύουν μέσα στη φύση και να δέχονται τους πελάτες τους στο κτήμα, έχει και τα μειονεκτήματά του και αυτό θα γίνει γρήγορα πολύ εμφανές. Η Σανέμ και ο Τζαν ζουν και πάλι τον απόλυτο έρωτα, πάνω στα κύματα με το σκάφος που ανήκει τώρα και στους δυο τους. Αυτή τη φορά δεν θέλουν να αφήσουν κανέναν να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους, κι έτσι αποφασίζουν να φύγουν για ένα ταξίδι μακριά από τους πάντες και τα πάντα. Η κυρία Μεβκιμπέ και ο κύριος Νιχάτ μαθαίνουν πρώτοι τα σχέδια της κόρης τους και αντιδρούν εντελώς αρνητικά, καθώς φοβούνται μήπως η Σανέμ πληγωθεί ξανά.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 167

Ο Τζαν και η Σανέμ είναι έτοιμοι για το μεγάλο ταξίδι που θα αφιερώσουν στον έρωτά τους. Προτού φύγουν, θέλουν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να αλλάξουν γνώμη στους γονείς της Σανέμ, οι οποίοι είναι ακόμα θλιμμένοι και καχύποπτοι απέναντι στον Τζαν. Όμως στο δρόμο για το πατρικό σπίτι της Σανέμ, ένα τραγικό συμβάν θα αλλάξει τα σχέδιά τους με τον πιο δραματικό τρόπο. Ο Τζαν ξυπνά στο νοσοκομείο ένα μήνα μετά το τρομερό τροχαίο που τον άφησε σοβαρά τραυματισμένο. Δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής του έχουν διαγραφεί από τη μνήμη του, όπως και η αγάπη του για τη Σανέμ. Η Σανέμ πληγώνεται βαθιά αλλά αποφασίζει να μην το βάλει κάτω. Θα ξεκινήσουν από την αρχή, ξανά ως συνάδελφοι. Ο Τζαν, η Σανέμ, η Ντερέν, ο Τζέι Τζέι και οι υπόλοιποι επιστρέφουν στα παλιά γραφεία της «Υπέροχης Ιδέας» για να γράψουν όλοι το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της.

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 164, 165, 166, 167, 168

Για την αρχική σελίδα « Φτερωτός Θεός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like