Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 126, 127, 128, 129, 130

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 126, 127, 128, 129, 130 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός του Σκαϊ

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 126, 127, 128, 129, 130

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 126 – 02/01/20

Ο Τζαν παρακαλά τη Σανέμ να αφήσει τον εκδοτικό οίκο του Γιήτ και να επιστρέψει στην «Υπέροχη Ιδέα», όμως εκείνη θέλει να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει συγγραφέας. Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πόσο ελκυστικός είναι ο Οσμάν για τις εκατοντάδες θαυμάστριές του και αρχίζει να ζηλεύει!

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 127 – 03/01/20

Ο Τζαν κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Γιήτ μακριά από τη Σανέμ. Η κυρία Μεβκιμπέ επισκέπτεται τη Σανέμ στη νέα της δουλειά για να μάθει αν πραγματικά πήγε επαγγελματικό ταξίδι στη Σμύρνη ή αν της είπε ψέματα. Τη βρίσκει στην «Υπέροχη Ιδέα» και μαθαίνει ταυτόχρονα ότι τα ξαναβρήκε με τον Τζαν! Εν τω μεταξύ, ο Εμρέ έχει προσλάβει αντικαταστάτρια για τη θέση της Λεϊλά, και η Λεϊλά προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια της ακόμα κι από τον ίδιο της τον εαυτό. Αργότερα, ο Τζαν προσκαλεί τη Σανέμ και την οικογένειά της σε δείπνο με τη δική του οικογένεια.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 128 – 06/01/20

Η Σανέμ υπογράφει με τον Γιήτ σύμβαση για την έκδοση του πρώτου της μυθιστορήματος, κι έρχεται έτσι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό της. Αργότερα, οι οικογένειες του Τζαν και της Σανέμ συναντιούνται για δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο επιλογής της κυρίας Χιουμά. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο οικογένειες γίνεται πιο φανερή από ποτέ, και η συμπεριφορά της κυρίας Χιουμά απέναντι στους γονείς της Σανέμ οδηγεί τη βραδιά σε πρόωρο και άδοξο τέλος. Εν τω μεταξύ, η Λεϊλά και ο Οσμάν αποφασίζουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα πίσω, ενώ η Σανέμ και ο Τζαν ένα βήμα μπροστά!

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 129 – 07/01/20

Η Σανέμ και ο Τζαν αποφασίζουν να παντρευτούν, ενώ η Λεϊλά και ο Οσμάν αποφασίζουν να χωρίσουν! Ο Τζαν ανακοινώνει στον αδελφό του την απόφασή του, ενώ η Σανέμ και η Λεϊλά μαζεύουν το κουράγιο τους για να πουν στους γονείς τους τα δικά τους μεγάλα νέα. Εν τω μεταξύ, η κυρία Χιουμά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να χωρίσει τον Τζαν από τη Σανέμ, και φαίνεται ότι θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία στο πάρτι γενεθλίων του Τζαν.

Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 130 – 08/01/20

Ο Τζαν και η Σανέμ αγωνιούν για το πώς θα γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στις οικογένειές τους, αλλά τουλάχιστον η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Η Μελίς, η αντικαταστάτρια της Λεϊλά στην «Υπέροχη Ιδέα», προσπαθεί να γοητεύσει τον Εμρέ αλλά αυτός αντιστέκεται. Το βιβλίο της Πολέν εκδόθηκε και στην παρουσίασή του η κυρία Χιουμά προσπαθεί ξανά να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα στον Τζαν και τη Σανέμ, αυτή τη φορά μπροστά στους δημοσιογράφους! Όμως ο Τζαν υπερασπίζεται τη Σανέμ και μάλιστα ανακοινώνει σε όλους τη σχέση τους.

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Φτερωτός Θεός – Επεισόδιο 131, 132, 133, 134, 135

Για την αρχική σελίδα « Φτερωτός Θεός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More