Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Φτερωτός Θεός επεισόδια: Στην φυλακή ο Γιουσούφ

Φτερωτός Θεός επεισόδια: Η προσπάθεια του Γουσούφ να προστατεύσει τη Μελέκ και την Ελίφ από τα δολοφονικά σχέδια της Αρζού γυρνάει εναντίον του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Μελέκ τον κατηγορεί πως μαζί με την Αρζού αποπειράθηκε να σκοτώσει την ίδια και την κόρη της και ο Γουσούφ συλλαμβάνεται.

Φτερωτός Θεός επεισόδια: Στην φυλακή ο Γιουσούφ

Η Μελέκ και ο Σελίμ είναι σίγουροι πως ο Γιουσούφ είναι επικίνδυνος και άνθρωπος της Αρζού. Η Ελίφ ακούει τη μητέρα της να μιλάει άσχημα για τον άντρα, αλλά η ίδια θυμάται πως έσωσε εκείνη και την Ιντζί.

Έτσι, αποφασίζει να μην κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον Γιουσούφ και λέει στη Μελέκ όλη την ιστορία.Όμως η τελευταία και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Γιουσούφ είναι αρνητική και δεν δέχεται κουβέντα.

Έτσι, τα δύο μικρά κορίτσια αποφασίζουν να το σκάσουν από το κτήμα και να πάνε να βρουν τον βιβλιοπώλη. Την ίδια ώρα, όμως, ο Γιουσούφ κατευθύνεται προς την έπαυλη των Εμίρογλου προκειμένου να μιλήσει με την οικογένεια.

Ο ίδιος, όταν βλέπει τα κοριτσάκια μόνα στη μέση του δρόμου, τα βάζει στο αυτοκίνητό του και τα μεταφέρει πίσω στο σπίτι τους, ζητώντας τους να μην κάνουν ξανά κάτι τέτοιο.

Ο Σελίμ τον βλέπει στην είσοδο του σπιτιού και εξοργίζεται πιστεύοντας πως προσπαθεί να κάνει κακό στις μικρές.Έτσι, καλεί την Αστυνομία και ο Γιουσούφ συλλαμβάνε-ται. Η Μελέκ δίνει κατάθεση εναντίον του και τον κατηγορεί για τα πάντα.

Ο άντρας προσπαθεί να την πείσει πως είναι αθώος, αλλά είναι μάταιο.

Στο κτήμα, η Ζεϊνέπ σκέφτεται πιο λογικά και αναρωτιέται γιατί ο Γιουσούφ έφερε τα παιδιά πίσω στο σπίτι, αν είναι κακός άνθρωπος; Λίγο αργότερα, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα όπου μαθαίνει πως ο Γιουσούφ είναι υπό κράτηση και θα μείνει στη φυλακή για αρκετό διάστημα.

Η Μελέκ και ο Σελίμ είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη και ενημερώνουν την Ελίφ.

Δεν μπορούν, όμως, να φανταστούν πως την ίδια ώρα η Αρζού και ο Ουμίτ ετοιμάζονται να φύγουν στο εξωτερικό προκειμένου να γλιτώσουν τη σύλληψη. Την επόμενη μέρα, ο δικηγόρος φίλοςτου Γιουσούφ προσπαθεί να του δώσει κουράγιο και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά.

Του λέει πως ψάχνουν παντού την Αρζού και είναι θέμα χρόνου να τη βρουν, αλλά η ψυχολογία του είναι σε άσχημη κατάσταση. Η Ελίφ πιστεύει ότι ο Γιουσούφ είναι στη φυλακή εξαιτίαςτης οικογένειάςτης. Φτερωτός Θεός επεισόδια

Έτσι, μετά το σχολείο, η μικρή, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να δει τον Γιουσούφ. Την ίδια στιγμή, ο Ουμίτ προσπαθεί να πείσει την Αρζού πως η καλύτερη λύση είναι να φύγουν μακριά από όλους, αφού πολύ σύντομα η Αστυνομία θα φτάσει στα ίχνη της.

Τα λεγόμενό του επαληθεύονται, καθώς, όταν η Αρζού φτάνει στο σπίτι της για να πάρει κάποια πράγματα, τη συλλαμβάνει η Αστυνομία.

Για την αρχική σελίδα « Φτερωτός Θεός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like