Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Η Φρόσω Κυριάκου μιλάει on camera για τις απειλές που δέχεται και απαντά αν έχει σχέσεις με την οικογένεια του τραγουδιστή!

Στον Ευαγγελισμό βρέθηκε η Φρόσω Κυριάκου με την μητέρα της για τις απαραίτητες εξετάσεις, αφού στο μοιραίο δυστύχημα που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, ήταν συνεπιβάτιδα και τραυματίστηκε στον ώμο. Η συνοδηγός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, μίλησε σήμερα on camera και σε δημοσιογράφο του You, για το αν αληθεύουν όσα έχουν ακουστεί για τις απειλές που δέχεται αλλά και για το αν έχει σχέση με την οικογένεια Παντελίδη. Στην κάμερα μίλησε και η μητέρα της.

Η Φρόσω στο βίντεο φαίνεται υγιής αλλά είναι ξεκάθαρο ότι την ταλαιπωρεί ο τραυματισμός στον ώμο της, ακόμη και 50 μέρες μετά το ατύχημα. Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν επισκέφτηκαν τη Μίνα Αρναούτη, που νοσηλεύτεαι στο ίδιο νοσοκομείο.Όλα όσα δήλωσε μέσω των δικηγόρων της στη Real News.

Την Παρασκευή της 25ης Μαρτίου, η εφημερίδα Real News φιλοξένησε δήλωση της Φρόσως, που μαζί με τους γονείς της ενέκρινε μέσω πληρεξούσιων δικηγόρων αναφέρθηκε: “Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.02.2016, η συνεπιβάτις του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριάκου, καθώς και η οικογένειά της αναφέρουν τα εξής: “Η κα Φρόσω Κυριάκου παραμένει νοσηλευόμενη στην οικία της, έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή. Ως προς τα σωματικά τραύματα, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της και ακολουθεί ειδική αγωγή για τη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της. Ο χρόνος περάτωσης της εν λόγω αποκατάστασης παραμένει, προς το παρόν, άγνωστος. Επιπροσθέτως, παρακολουθείται από ειδικούς, ψυχολόγο και ψυχίατρο, προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότατο ψυχικό κλονισμό, το σοκ και το πένθος, από τα οποία διακατέχεται, συνέπεια του ως άνω βίαιου ατυχήματος με τις γνωστές σε όλους τραγικές συνέπειες”.

Παράλληλα, σημειώθηκε πως “οι εξελίξεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος αφενός ως προς τις ανακρίβειες που ακούγονται και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις, αφετέρου δε ως προς τις ολοένα και εντεινόμενες πιέσεις λόγω και έργω, προς την ίδια τη Φρόσω δεν αφήνουν περιθώρια περαιτέρω αποστασιοποίησης”.

Μάλιστα, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της αποκάλυψαν πως δέχεται απειλές. “Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η οικογένεια Κυριάκου αλλά και η ίδια η Φρόσω θα πράξουν ό,τι απαιτείται για να διαφυλάξουν τον υπέρτερο για εκείνους στόχο που είναι η πλήρης και βέλτιστη δυνατή αποκατάσταση των σωματικών και ψυχικών τραυμάτων της. Τα σενάρια που αναπαράγονται μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η αποσπασματική και μεροληπτική εκτίμηση δήθεν στοιχείων του προανακριτικού υλικού, η άμεση και έμμεση αναφορά σε “ενδείξεις” και “αποδείξεις” και η αναπαραγωγή εκτιμήσεων από εξωγενείς παράγοντες δεν συμβάλουν πουθενά… Ας αφήσουμε λοιπόν τους αρμοδίους φορείς να εκτελέσουν το έργο τους απερίσπαστα και ας παύσει η απόπειρα μετατροπής των θυμάτων σε θύτες. Καλούμε δε τους αυτόκλητους υπερασπιστές της “αλήθειας”, οι οποίοι “απειλούν” δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αποδώσουν δικαιοσύνη, να απέχουν από σχετικά λόγια ή και πράξεις καθώς επιβαρύνουν την ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένη κατάσταση.”

loading...
You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More