Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Fazilet Υπόθεση Ηθοποιοί Γυρίσματα – Δείτε το τρέιλερ…

Fazilet Υπόθεση Ηθοποιοί Γυρίσματα: Η τηλεοπτική σειρά Fazilet Hanım ve Kızları καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για δεύτερη σεζόν στην Τουρκία. Η σειρά είναι μια παραγωγή της Avşar Film, εταιρεία που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με το Μαύρο Τριαντάφυλλο.

Fazilet Υπόθεση Ηθοποιοί Γυρίσματα

Η σειρά περιγράφει την ιστορία της κυρίας Φαζιλέτ, η οποία μετά το θάνατο του άντρα της, μεγάλωσε τις κόρες της μόνη και με αρκετές δυσκολίες, ζώντας σε ένα μικρό σπίτι στοιχειωμένη από τα όνειρα που έκανε να ζήσει μια πλούσια και επιτυχημένη ζωή. Αποφασισμένη να πραγματοποιήσει έστω και τώρα τα όνειρά της, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τις κόρες της για να πετύχει τον σκοπό της, και κυρίως τη μικρή της κόρη, την Ετζέ.  

Έχοντας ως κύριο μέλημά της τα πλούτη και τη δόξα που δεν απέκτησε ποτέ, η κυρία Φαζιλέτ πηγαίνει με τις κόρες της σε όλα τα μέρη όπου συχνάζουν πλούσιες οικογένειες. Σε ένα ταξίδι, γνωρίζουν τους Εγκεμέν, μια πλούσια και ευυπόληπτη οικογένεια που κατοικεί σε ένα μεγαλοπρεπές σπίτι στις ακτές του Βοσπόρου και ζει μια πολυτελή ζωή πέρα από τη φαντασία της κυρίας Φαζιλέτ.

Η γνωριμία με τους Εγκεμέν θα αλλάξει τη ζωή τόσο της κυρίας Φαζιλέτ και της Ετζέ, όσο και της μεγάλης της κόρης, της Χαζάν, η οποία στεκόταν πάντοτε εμπόδιο στην εκπλήρωση των ονείρων της κυρίας Φαζιλέτ και έκανε φανερή την οργή της απέναντι στη μητέρα της, κατηγορώντας την για τον θάνατο του πατέρα της. Καθώς η Χαζάν ερωτεύεται τον νεαρό γιο της οικογένειας, τον Σινάν, οι ανατροπές στη ζωή της κυρίας Φαζιλέτ και των κοριτσιών της θα είναι πολλές. Fazilet Υπόθεση Ηθοποιοί Γυρίσματα

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της Fazilet Hanım ve Kızları συναντάμε τους ηθοποιούς: Nazan Kesal (Φαζιλέτ), Deniz Baysal (Χαζάν), Afra Saraçoğlu (Ετζέ), Mahir Günşıray (Χαζίμ), Alp Navruz (Σινάν), Çağlar Ertuğrul (Γιαγίζ), Tolga Güleç (Γκιοκάν)

Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Sırma Yanık και τη σκηνοθεσία οι Murat Saraçoğlu και Günay Günydin.

You might also like