Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Famagusta – Οι ρόλοι της νέας δραματικής σειράς

Famagusta – Η συγκλονιστική ιστορία που πρόκειται να συγκινήσει το κοινό αναπαρίσταται μέσα από τη δραματική σειρά “Famagusta”, η οποία σύντομα θα κατακτήσει τις οθόνες μας. Οι δημιουργοί της, Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, και Κούλλης Νικολάου, έχουν εμπνευστεί από πραγματικά γεγονότα του 1974, καταγράφοντας την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Famagusta – Οι ρόλοι της νέας δραματικής σειράς

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε ένα νέο ζευγάρι που έζησε στην Αμμόχωστο και χάνει το τρίων μηνών βρέφος του κατά τη διάρκεια του πολέμου. Η πληγή αυτή συντηρείται μέχρι σήμερα, ενώ το μωρό επιβίωσε και τώρα, ως ένας 50χρονος άντρας, προσκαλείται να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ για την εισβολή. Ο Χρήστος Λούλης υποδύεται τον ήρωα, ενώ άλλα καταξιωμένα πρόσωπα της υποκριτικής, όπως Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, Γιώργος Ζένιος και Γρηγόρης Βαλτινός, ενσαρκώνουν σημαντικούς ρόλους.

Η σειρά αναδεικνύει επίσης τους Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλή Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανο Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, και πολλούς άλλους. Στο πλαίσιο της σειράς, η ιστορία εστιάζεται στην οικογένεια Σέκερη, με τον Παύλο Αθανασίου (Γιώργος Ζένιος) να είναι ο πατέρας, ένας συνδετικός κρίκος που καταφέρνει να κρατήσει “όρθια” την οικογένεια μετά την εισβολή. Ο γιος του, Αντρέας Σέκερης (Γιάννης Μπέζος), ένας καταξιωμένος ποινικολόγος, επιζεί από τα δραματικά γεγονότα και αφοσιώνεται στην οικογένεια του.

Η Χριστίνα Σέκερη (Κοραλία Καράντη) αναδύεται ως μια δραστήρια γυναίκα, πιστή σύζυγος και μητέρα, που αντιμετωπίζει την απώλεια του παιδιού της και αναζητά ακόμα απαντήσεις. Η ιστορία εξελίσσεται με δύναμη, συναισθηματική ένταση και αξιοπρέπεια, αποκαλύπτοντας τη συγκλονιστική αλήθεια για την οικογένεια Σέκερη.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

You might also like