Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Famagusta – Μυστικά έρχονται στο φως

Famagusta – Το επεισόδιο της Κυριακής 4/2 στη Famagusta θα αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό, προκαλώντας νέες ανατροπές. Η αστυνομία εντόπισε στο σπίτι του Μάικλ κρίσιμα στοιχεία που τον καθιστούν κύριο ύποπτο για τη δολοφονία της Ελένης.

Famagusta – Μυστικά έρχονται στο φως

Αντιμέτωπος με αυτές τις κατηγορίες, ο Μάικλ προσπαθεί να διατηρήσει τη ψυχραιμία του, ενώ η Χριστίνα αμφιβάλλει για την αθωότητά του. Ο Αντρέας υπόσχεται να διερευνήσει την υπόθεση, ενώ η Μαίρη επισκέπτεται τη μητέρα και την αδερφή του Μάικλ στο Λονδίνο. Στη διάρκεια μιας νοσταλγικής συζήτησης, αποκαλύπτεται πώς ο Μάικλ κατέληξε στη φροντίδα της Μαίρης κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο μυστικό. Η Κατερίνα, φίλη και συνάδελφος του Μάικλ, ενημερώνει τη Σοφία για τη σύλληψη του Μάικλ.

Παράλληλα, συνεχίζει τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ, καταγράφοντας μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία που συνέβη πριν 50 χρόνια. Ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, ελπίζοντας σε κάποια πειραματική θεραπεία για το υγειονομικό πρόβλημα του Μάικλ. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ, η Σοφία επισκέπτεται τη Χριστίνα, και έτσι συναντιούνται η βιολογική και θετή μητέρα του Μάικλ. Έτσι, ξετυλίγεται ένα περίπλοκο δίκτυο εξελίξεων που αφηγούνται μια ιστορία γεμάτη μυστικά, ανατροπές και ανθρώπινα συναισθήματα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Famagusta » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like