Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Famagusta – Μια φωτογραφία καίει τον Θοδωρή

Famagusta – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές καθώς μια φωτογραφία προδίδει τον δολοφόνο της Ελένης. Ο Θοδωρής μέρα με τη μέρα βυθίζεται στην αγωνία και τη θλίψη. Ειδικά στο σπίτι δεν έχει διάθεση και η Μαρίνα ανησυχεί ότι κάτι συμβαίνει με τον γάμο τους. Έτσι το ζευγάρι αποφασίζει να πάει σε έναν σύμβουλο γάμου.

Famagusta – Μια φωτογραφία καίει τον Θοδωρή

Ωστόσο, ο Θοδωρής δείχνει ότι τον απασχολεί κάτι πολύ πιο σημαντικό. Την ίδια ώρα, ο Παύλος και ο Τεύκρος χαζεύουν φωτογραφίες του Μάριου στη φάρμα. Κάποια στιγμή ο Παύλος παγώνει μ’ αυτό που αντικρίζει. Μέσα στις φωτογραφίες, ο Παύλος ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για την εξιχνίαση του φόνου της Ελένης.

Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία δείχνει τον πραγματικό ένοχο! Παράλληλα ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη με κάθε τρόπο ότι δεν σκότωσε αυτός την αδελφή της. – «Όλα είναι τυχαία, κάποιες συμπτώσεις με έφεραν σ’ αυτή τη θέση. Δεν είχα λόγο να σκοτώσω την Ελένη. Πίστεψέ με» φαίνεται να της λέει. Η Σιμώνη αρνείται να πιστέψει πως όλα αυτά τα γεγονότα είναι απλές συμπτώσεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Famagusta » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like