Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Famagusta – Καθηλωτικό το πρώτο επεισόδιο

Famagusta – Καλοκαίρι του 1974, Αμμόχωστος. Η πόλη συγκλονίζεται από την τουρκική εισβολή που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σε μια γωνιά της πόλης, η Χριστίνα, μια νεαρή μητέρα, τρέχει με το τριών μηνών μωρό της στην αγκαλιά της. Αλλά ένα ωστικό κύμα από μια βόμβα τη ρίχνει στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις της.

Famagusta – Καθηλωτικό το πρώτο επεισόδιο

Όταν ξυπνά, ανακαλύπτει ότι κάποιος της έχει αρπάξει τον γιο της. Πενήντα χρόνια αργότερα, ο πόνος της απώλειας ακόμα βαραίνει την καρδιά της και του συζύγου της, του Αντρέα Σέκερη, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες μιας φάρμας και έχουν τρία παιδιά. Παρά τη ζωή τους με τα νέα παιδιά, ο πόνος παραμένει ανίκητος. Στο Λονδίνο, ο επιτυχημένος δημοσιογράφος Μάικλ προετοιμάζεται για ένα ταξίδι στη Λευκωσία. Επιδιώκει να καταγράψει την ιστορία της τουρκικής εισβολής και τις συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων που έζησαν την τραγωδία του πολέμου.

Ανάμεσα τους, ανακαλύπτει την ιστορία της Χριστίνας και αποφασίζει να την πλησιάσει για μια συνέντευξη για το χαμένο της παιδί. Ταυτόχρονα, ο Θοδωρής, άντρας της κόρης της, Μαριάννας, ζει τον δικό του εφιάλτη στο Λονδίνο. Ο φόνος της Ελένης, παλιάς φίλης του Μάικλ, θα αλλάξει τα πάντα. Η ερωτική τραγωδία αναδύεται, ανακαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά και αντιφάσεις που επηρεάζουν τις ζωές όλων.

Καθώς ο Μάικλ εξερευνά την ιστορία της Χριστίνας και ο Θοδωρής αντιμετωπίζει τις συνέπειες του φόνου, οι ζωές τους πλέκονται με αναπάντεχους τρόπους. Η ιστορία γίνεται μια συναρπαστική αναζήτηση της αλήθειας και της αναγέννησης, σε ένα παζλ που ενώνει τις ζωές διαφορετικών ανθρώπων που συνδέονται από τον πόνο, τον πόλεμο και το παρελθόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Famagusta » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like