Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Famagusta – Η Ελένη νεκρή – Ο Θοδωρής ομολογεί

Famagusta – Η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει αναστάτωση στην οικογένεια Σέκερη, με τον εκνευρισμό και την ανησυχία να κυριαρχούν. Η αναταραχή αυξάνεται, και οι ψυχικές και συναισθηματικές καταστάσεις φθάνουν στα άκρα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Θοδωρής αναζητά την ψυχραιμία του, ενώ εκμυστηρεύεται στον φίλο του Κλεάνθη τη σκοτεινή αλήθεια: Η Ελένη είναι νεκρή. Κάποιος τη σκότωσε.

Famagusta – Η Ελένη νεκρή – Ο Θοδωρής ομολογεί

Η οικογένεια Σέκερη δοκιμάζεται ακόμη περισσότερο μετά τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του Παύλου. Ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, ο Παύλος, επιδιώκει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον γιο του, τον Αντρίκο, προσπαθώντας να προσφέρει στιγμές αγάπης και στήριξης. Απέναντι, η σύζυγός του, Ιφιγένεια, αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα και τον παρακαλεί να είναι ξανά μαζί της.

“Σε παρακαλώ, Παύλο, άσε με να είμαι κοντά σου έστω και γι’αυτούς τους λίγους μήνες που σου απομένουν.” Ο Παύλος, αν και αντιμέτωπος με τη θνητότητα, συμφωνεί. Στο μεταξύ, ο Μάικλ προσεγγίζει τον Παύλο, ζητώντας τον να πείσει τη Χριστίνα να παραχωρήσει τη μαρτυρία της για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Η ανάγκη για αλήθεια και διαφάνεια συνεχίζεται να κυριαρχεί στο περιβάλλον της οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, ο Τεύκρος, η σχέση της Δάφνης, επιστρέφει από το Λονδίνο και εμπλέκεται ενεργά στη φάρμα της οικογένειας. Η Δάφνη, ανήσυχη και απεγνωσμένη, αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ. Εκεί, μαθαίνει κάτι σημαντικό: “Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Ελένη είχε σχέση με έναν παντρεμένο.” Παράλληλα, ο σκύλος της αγνοούμενης φέρνει στο φως το μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι, αποκαλύπτοντας μια νέα πτυχή του μυστηρίου που έχει πλακώσει την οικογένεια σε έναν ανυπολόγιστο πόνο και θλίψη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Famagusta » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like