Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Famagusta Επεισόδιο 1 – 50 χρόνια μετά θρηνούν ακόμα το παιδί τους

Famagusta Επεισόδιο 1 – Το καλοκαίρι του 1974 στην Αμμόχωστο, η τουρκική εισβολή συνεχίζεται με ανελέητη σφοδρότητα. Στον αγώνα για επιβίωση, η Χριστίνα σφίγγει το μωρό της στην αγκαλιά της, όταν μια βόμβα αντιτάσσεται κοντά τους, ρίχνοντάς την αναίσθητη στο έδαφος.

Famagusta Επεισόδιο 1 – 50 χρόνια μετά θρηνούν ακόμα το παιδί τους

Αφυπνίζεται για να ανακαλύψει ότι το μωρό της έχει εξαφανιστεί. Περνούν περίπου πενήντα χρόνια, αλλά η Χριστίνα και ο σύζυγός της, Αντρέας Σέκερης, συνεχίζουν να θρηνούν το χαμένο παιδί τους. Σήμερα, είναι ιδιοκτήτες μιας φάρμας, έχοντας οικοδομήσει μια νέα ζωή με τρία παιδιά τους. Ωστόσο, ο πόνος παραμένει, χωρίς να έχει ξεχαστεί. Ταυτόχρονα, στο Λονδίνο, ο Μάικλ ετοιμάζεται για ένα ταξίδι στη Λευκωσία.

Αφήνει πίσω τη μητέρα του και ετοιμάζεται να αποκαλύψει τις ιστορίες της τουρκικής εισβολής στο Νησί της Αφροδίτης μέσα από μια σειρά ντοκιμαντέρ. Η έρευνά του τον οδηγεί σε συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν τον τρόμο του πολέμου, που χώρισε τις ζωές τους στα δύο. Ο στόχος του είναι να συναντήσει την Χριστίνα και να αποκαλύψει την ιστορία της με το χαμένο της παιδί. Παράλληλα, ο Θοδωρής, ο άντρας της Μαριάννας, θυγατέρας της Χριστίνας, βιώνει τον δικό του εφιάλτη.

Ο φόνος της ερωμένης του, παλιάς φίλης του Μάικλ, περιπλέκει τις ζωές όλων των ηρώων, δημιουργώντας έναν πολύπλοκο αντίγραφο της ανθρώπινης τραγωδίας. Σε κάθε γωνιά της ιστορίας, η αντίφαση της ελπίδας και του πόνου υφαίνει έναν διάλογο με το παρελθόν, δημιουργώντας μια συναισθηματική καταιγίδα που αγκαλιάζει τους ήρωες και τους οδηγεί σε μια αναζήτηση για ειρήνη και συγχώρεση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Famagusta » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like