Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έξω απ’τα δόντια ο Χατζηνικολάου: «Τα σκατώσατε!»- πώς έκανε ρεζίλι τον Άδωνι!

Πώς έκραξε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Χατζηνικολάου για τα ποσοστά της ΝΔ στις εκλογές;

Μια… «ιδιαίτερη» τηλεοπτική στιγμή επεφύλασσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σχολιάζοντας τα ποσοστά που συγκέντρωσε στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία ο γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι το κόμμα τα… «σκάτωσε».

«Πάντως αυτοί (ο ΣΥΡΙΖΑ) κατάφεραν να ψηφίσουν μνημόνιο, να υπογράψουν μνημόνιο, και απ’ ό,τι φαίνεται κερδίζουν τις εκλογές. Εσείς πώς καταφέρατε την προηγούμενη φορά και να μειώσετε τα ελλείμματα, και να κάνετε πρωτογενή πλεονάσματα και στο τέλος τα σκάτωσατε» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναφορικά με τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

«Η Νέα Δημοκρατία ενδιαφέρεται για τη χώρα και όχι για τις καρέκλες» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, για πάρει νέα απάντηση από τον κ. Χατζηνικολάου. «Ακόμα και ο Γιώργος Παπανδρέου το κατάφερε», καθώς μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου κέρδισε τις αυτοδιοικητές εκλογές που ακολούθησαν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στη συνέχεια, επικαλέστηκε ότι η ιστορία των εκλογικών αναμετρήσεων στην Ελλάδα δείχνει ότι το κυβερνών κόμμα κερδίζει τις δεύτερες εκλογές με διαφορά 8 μονάδων: «Άρα ο πήχης είναι στις 8 μονάδες, αν είναι μικρότερη η διαφορά άλλοι τα σκάτωσαν»!

«Με συγχωρείτε που σας ταράζω αλλά εδώ υπήρξε και μία διάσπαση» ανταπάντησε ο κ. Χατζηνικολάου, ο οποίος κατέληξε λέγοντας: «Ανάψτε μια λαμπάδα στο μπόι του Μεϊμαράκη γιατί καθώς φαίνεται αυτός καθάρισε, πηγαίνατε με 200 χλμ για τον τοίχο».

Δείτε πώς έκανε ρεζίλι τον Άδωνι ο Χατζηνικολάου:

[via]
You might also like