Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Εξελίξεις Το Καφέ Της Χαράς: Ο Πάτερ Δημήτριος σώζει την Βάλια από τον Πώποτα

Εξελίξεις Το Καφέ Της Χαράς: Ο αστυνόμος του χωριού μαθαίνει ότι το σπίτι της Βάλιας έχει γίνει αποθήκη λαθραίων τσιγάρων και ύστερα από προτροπή του Περίανδρου Πώποτα προχωρά στη σύλληψή της. Από την άλλη, ο Φατσέας βρίσκει έναν νέο τρόπο για να προσεγγίσει τη Σταυρούλα…

Εξελίξεις Το Καφέ Της Χαράς: Ο Πάτερ Δημήτριος σώζει την Βάλια από τον Πώποτα

Η Βάλια επιχειρεί να ανοίξει το παλιό της σπίτι για να το ανακαινίσει και εκεί, προς μεγάλη της έκπληξη, διαπιστώνει ότι έχει γίνει αποθήκη λαθραίων τσιγάρων. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος του χωριού περνάει από το σημείο και βλέπει ορθάνοιχτη την πόρτα του σπιτιού.

Όταν μπαίνει μέσα για να δει τι συμβαίνει, πληροφορείται από τη νεαρή κοπέλα για τα λαθραία τσιγάρα. Κανένας από τους δύο, όμως, δεν υποπτεύεται ότι πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται ο Σταύρακας. Στη συνέχεια, ο αστυνόμος επισκέπτεται τον Περίανδρο Πώποτα για να ζητήσει τη γνώμη του για το πώς πρέπει να χειριστεί το συγκεκριμένο θέμα.

Τότε, ο Περίανδρος δεν χάνει την ευκαιρία και υποδεικνύει τη Βάλια ως ένοχη και ο αστυνόμος τη συλλαμβάνει. Μαζί της, όμως, συλλαμβάνει ως συνεργό της και έναν άσχετο νεαρό, ονόματι Οθων, ο οποίος τη ρωτάει προς τα πού είναι το δημαρχείο, γιατί απλούστατα έρχεται να πιάσει δουλειά σε αυτό ως νέος γραμματέας.

Λίγη ώρα μετά, η Βάλια ζητάει από τον αστυνόμο να κάνει το τηλεφώνημα που δικαιούται και επιλέγει αυτό να είναι στον Μάνο, ο οποίος σπεύδει στο πλευρό της. Παράλληλα, η είδηση για τη σύλληψη της κοπέλας φτάνει στα αυτιά της Κατίνας και της Φιλιώς, οι οποίες ενημερώνουν όλο το χωριό. Τη στιγμή που το λένε στον παπά Τριαντάφυλλο τυχαίνει να είναι μπροστά και ο νεαρότερος παπάς, ο Δημήτριος. Εξελίξεις Το Καφέ Της Χαράς

Τότε, ο τελευταίος φεύγει άρον άρον κατευθυνόμενος για το αστυνομικό τμήμα για να μάθει τι έχει συμβεί. Ο Δημήτριος αντιλαμβάνεται από μία συζήτηση που έχει με τον αστυνόμο πόσο εκτιμά τον πρώην δήμαρχο και φροντίζει να τον συναντήσει, προκειμένου να απελευθερώσει τη Βάλια.

Οπως και γίνεται.

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

You might also like