Εξελίξεις Ήλιος: Ένα νέο στοιχείο για τον φόνο της Αγγελικής

Εξελίξεις Ήλιος: Ενώ ο Δημήτρης ελπίζει πως επιτέλους μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του με τη Λήδα, ο Φίλιππος την πιέζει να τον ακολουθήσει και να κάνουν μια νέα αρχή μαζί.

Εξελίξεις Ήλιος: Ένα νέο στοιχείο για τον φόνο της Αγγελικής

Εκείνη αμφιταλαντεύεται. Την ίδια ώρα ένα νέο στοιχείο αποκαλύπτεται στην έρευνα του αστυνόμου σχετικά με τον φόνο της Αγγελικής, που του δίνει ελπίδα ότι βρίσκεται πιο κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης και εμπλέκει την Αντωνίου, χήρα μεγαλογιατρού και γυναίκα με ενεργό δράση στα κοινά της πόλης.

Η Λήδα την πλησιάζει ψάχνοντας στοιχεία για τον φόνο της αδελφής της κι ελπίζει να είναι στη σωστή κατεύθυνση. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, π σχέση του Φίλιππου και της Αλίκης είναι σε τεντωμένο σκοινί, ενώ η Αλεξάνδρα ζητάει από τον Πέτρο να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση της με τον Φίλιππο. Εξελίξεις Ήλιος

Σαν αντάλλαγμα, εκείνη αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του για ό,τι της έχει κάνει. Η συμβατική σχέση Φίλιππου – Αλίκης συνεχίζεται.

Η Αλίκη κάνει ό,τι μπορεί για να τον πλησιάσει, αλλά αυτός την αποφεύγει. Την ίδια ώρα ο Δημήτρης και η Λήδα υποψιάζονται πια σοβαρά την Αντωνίου τόσο για τον θάνατο της Αγγελικής όσο και για τα ανώνυμα μηνύματα που στέλνονται ομαδικά εναντίον της. Ενα στοιχείο που βρίσκει η Λήδα στο σπίτι της την πείθει για την ενοχή της.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More