Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς και η Ελένη ολοκληρώνουν την σχέση τους

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς αφού καταφέρνει να αθωώσει την Ελένη, στη συνέχεια τη ζητάει σε γάμο, ενώ για πρώτη φορά οι δυο τους θα κάνουν έρωτα! Στο μεταξύ, η Δρόσω ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και το ανακοινώνει στον Νικηφόρο!

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς και η Ελένη ολοκληρώνουν την σχέση τους

Ο Θωμάς μαθαίνει για την ενοχή της Ελένης και των αδελφών της σχετικά με τη δολοφονία του Σέργιου και ότι με αυτόν τον τρόπο αποκτά έναν άσο στο μανίκι για να μπορέσει να την κάνει γυναίκα του και έφτασε η στιγμή αυτό να το δείτε και στην οθόνη σας!

Μόνο που ο Θωμάς δεν χρησιμοποιεί αυτή την «ένοχη» πληροφορία για να κάνει κακό στην Ελένη, αλλά για να τη βοηθήσει!

Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Αφότου η Ελένη βγαίνει από τη φυλακή θα έρθει αντιμέτωπη με τον Θωμά και το γεγονός ότι γνωρίζει πια το μυστικό της. Η ίδια δεν έχει παρά να του παραδεχτεί όλη την αλήθεια για τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας. «Ηταν άμυνα, προσπάθησε να βιάσει τη Δρόσω! Ο καθένας μπορεί να αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο! Δεν πρέπει να το μάθει ποτέ κανείς και από εμένα δεν πρόκειται να βγει κουβέντα! Είμαι μαζί σου, σου το έχω ξαναπεί», της λέει και η Ελένη καταλαβαίνει πως μετά από πολλά χρόνια έχει καταφέρει να βρει έναν άνθρωπο να εμπιστευτεί.

Από την άλλη και ο Θωμάς για πρώτη φορά νιώθει μέσα του να αλλάζουν όλα και να γίνεται καλύτερος άνθρωπος στο πλευρό της.

You might also like