Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης χαροπαλεύει από μαχαιριά …

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αποφασίζει να εκδικηθεί τη Βιολέτα για τον τρόπο που του είχε φερθεί και αφού πρώτα της «πουλάει» έρωτα για να την κερδίσει ξανά, στη συνέχεια της προκαλεί τη μεγαλύτερη ντροπή!

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης χαροπαλεύει από μαχαιριά …

Κι αυτό γιατί μετά από μια ερωτική στιγμή μεταξύ τους, εκείνος αρπάζει τα ρούχα της και φεύγει, αφήνοντάς τη μόνο με τα εσώρουχα. «Νόμιζες ότι είσαι κάτι ξεχωριστό; Ή ότι πραγματικά σε ερωτεύτηκα; Τι ηλίθια που είσαι τελικά», της πετάει κατάμουτρα και φεύγει.

Η Βιολέτα παθαίνει το απόλυτο σοκ και αναγκάζεται να κυκλοφορήσει στο χωριό μόνο με τα εσώρουχά της. Η αντιμετώπιση ωστόσο του κόσμου ήταν απίστευτη, καθώς αντί να τη βοηθήσουν, ξεκινούν να τη χλευάζουν και να την κοροϊδεύουν.

Μάλιστα οι γυναίκες του χωριού απαγορεύουν στους άντρες τους να πατήσουν ξανά το πόδι στους στο καφενείο της. Η Βιολέτα κλείνεται στο δωμάτιό της και μόνο μαύρες σκέψεις κάνει με το μυαλό της.

Το ίδιο βράδυ κιόλας αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της, όταν ο Μιλτιάδης εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός και την αποτρέπει από το να κάνει κάποια τρέλα:

«Τι πας να κάνεις, Βιολέτα; Θα περάσει θα το δεις, κάνε υπομονή», την ενθαρρύνει και εκείνη πέφτει με κλάματα στην αγκαλιά του: «Τελείωσα Μιλτιάδη! Δεν θα μπορέσω να βγω ξανά έξω στον κόσμο!Τι θα απογίνω; Επρεπε να με αφήσεις να πεθάνω», του λέει και εκείνος της τονίζει: «Βιολέτα, είσαι δυνατή γυναίκα εσύ! Θα τα καταφέρεις! Είμαι στο πλευρό σου και θα σε στηρίξω μέχρι το τέλος».

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like