Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Εκταφή του Σέργιου στο Διαφάνι

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος δέχεται την απαξιωτική συμπεριφορά της Ελένης και όταν τη συναντάει της ανακοινώνει πως φεύγει απ’το Διαφάνι κάνοντάς της, όμως, μια αναπάντεχη πρόταση.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Εκταφή του Σέργιου στο Διαφάνι

Την ίδια στιγμή, ο Κλεομένης προτείνει στον Δούκα να δώσει στον Μιλτιάδη κάποια από τα χωράφια του προκειμένου να σταματήσει η κόντρα τους. Ο Δούκας το σκέφτεται και αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη.

Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από την Παγώνα, η οποία μετά τη γέννηση του παιδιού της περνάει δύσκολες στιγμές παλεύοντας με την κακή της ψυχολογία. Η Παγώνα με μία βαλίτσα στο χέρι τής ζητάει να τη φιλοξενήσει αλλά και να τη βοηθήσει να φύγει από το χωριό.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Εκταφή του Σέργιου στο Διαφάνι

Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας ανησυχεί για την εξαφάνισή της και ψάχνει παντού να τη βρει. Εν τω μεταξύ, η Σμαρώ διαβάζει το χέρι της Ελένης και η Πηνελόπη αναφέρει στη Μυρσίνη όσα άκουσε να της λέει η χειρομάντισσα. Η Μυρσίνη, τότε, βάζει ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου.

Από την άλλη, η μεγάλη αδελφή Σταμίρη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά και για πρώτη φορά νιώθει πως κάτι έχει αλλάξει μέσα της για εκείνον.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Εκταφή του Σέργιου στο Διαφάνι

Ο Δούκας εξομολογείται στην Ανέτ πως ο ίδιος γνωρίζει πού βρίσκεται ο γιος της και εκείνη τον πιέζει να της αποκαλύψει όσα γνωρίζει. Εν τω μεταξύ, ο Μιλτιάδης παίρνει στα χέρια του τα σχέδια από το κομμάτι γης που του παραχωρεί ο Δούκας, αν και η Ανέτ φοβάται πως η κίνηση αυτή κρύβει μια παγίδα. Παράλληλα, η Σμαρώ, η χαρτορίχτρα, πλησιάζει την Ελένη, καθώς αντιλαμβάνεται πως κάτι κρύβει σε σχέση με τον Σέργιο, αλλά εκείνη την αντιμετωπίζει σκληρά και τη διώχνει.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Εκταφή του Σέργιου στο Διαφάνι

Από την άλλη, επηρεασμένη από τα λόγια της χαρτορίχτρας, η Μυρσίνη την καλεί στο σπίτι της και η Σμαρώ εκμεταλλεύεται τον πόνο της για να βγάλει λεφτά και αρχίζει να στήνει ένα βρόμικο σχέδιο εναντίον της Ελένης. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει πως η Ασημίνατού έκρυψε το δεύτερο απορριπτικό γράμμα από ακόμα έναν εκδοτικό οίκο. Ο νεαρός γίνεται έξαλλος και ακόμη ένας καβγάς ξεκινάει ανάμεσα στο ζευγάρι. Παράλληλα, η Σμαρώ επισκέπτεται ξανά τη Μυρσίνη και ισχυρίζεται πως είδε σε όραμα τον Σέργιο, ο οποίος της υπέδειξε πως οι αποδείξεις για τον φόνο του κρύβονται στα χωράφια της Ελένης.

Η Μυρσίνη, τότε, με τη βοήθεια του Κωνσταντή, χωρίς να χάσει χρόνο, σκάβει I – στο σημείο που της υποδεικνύει η Σμαρώ και πράγματι βρίσκει θαμμένα ενοχο- ‘ ποιητικά στοιχεία για την Ελένη. Η Μυρσίνη είναι πλέον σίγουρη για την ενοχή της.Έτσι, αναγκάζει τον ενωμοτάρχη να καλέσει την Ελένη στο τμήμα για ανάκριση και να την προφυλακίσει μέχρι να εξιχνιαστεί η παράξενη υπόθεση.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Εκταφή του Σέργιου στο Διαφάνι

Ο Προύσαλης βλέπει τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Μυρσίνη και αφορούν τον φόνο του Σέργιου και αναγκάζεται να προφυλακίσει την Ελένη με την κατηγορία του φόνου του νεαρού. Εκείνη είναι απελπισμένη και κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Προύσαλη πως η Σμαρώ ευθύνεται για όσα βρέθηκαν στο χωράφι της. Ο Κυπραίος είναι σίγουρος πως η Σμαρώ ευθύνεται για τη σύλληψη της Ελένης και πως εκείνη έβαλε τα στοιχεία στα χωράφια και θέλει να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας. Μια ξαφνική καταιγίδα, όμως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Εκταφή του Σέργιου στο Διαφάνι

Την ίδια στιγμή, και καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, φτάνει στο χωριό ο ιατροδικαστής, ο οποίος ορίζει την εκταφή του Σέργιου, με σκοπό να πάρει δείγμα από τα μαλλιά του και να τα συγκρίνει με αυτά που βρέθηκαν στο χωράφι της Ελένης. Ο Δούκας αρνείται να δώσει άδεια για την εκταφή, όμως π οργή και π αποφασιστικότητα της Μυρσίνης δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια. Η φυλάκιση της Ελένης πέφτει σαν «βόμβα» στο χωριό και όλοι περιμένουν μουδιασμένοι το πόρισμα του ιατροδικαστή. Θέλοντας να τη βοηθήσει, ο Κυπραίος τής ομολογεί πως γνωρίζει το μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like