Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Θωμάς οργανώνουν τον γάμο τους

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη λέει το μεγάλο «ναι» στον θωμά και οι δυο τους ετοιμάζουν τον γάμο τους. Παράλληλα, η Δράσω και ο Νικηφόρος πηγαίνουν να κάνει έκτρωση η κοπέλα, ενώ εκείνος αποφασίζει να φύγει με την Ασημίνα για το Παρίσι. Την ίδιο ώρα, ο Κυπραίος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Ελένη και Θωμάς οργανώνουν τον γάμο τους

Οι φόβοι της Ανέτ επιβεβαιώνονται όταν ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία. Ο ίδιος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδελφού του με τη διαθήκη.

Τότε, ο δάσκαλος εξοργισμένος αποφασίζει να αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες όμως συνέπειες. Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο ταξίαρχος για πρώτη φορά ύστερα από καιρό νιώθει ευτυχισμένος.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας από τη Δράσω πως είναι έγκυος και προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη απ’ το να τερματίσουν την εγκυμοσύνη.

Από την άλλη, ο Μελέτης κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στη νιόπαντρη Πηνελόπη για ν’ απαλλαγεί μια και καλή απ’ τον Κλεομένη. Ταυτόχρονα, η Ελένη έχει να αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας όταν μαθαίνει ότι «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο. Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες

Τότε, η μεγάλη αδελφή Σταμίρη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της και ανακοινώνει στον Κυπραίο πως δέχεται να τον παντρευτεί. Ο άντρας, μάλιστα, καταφέρνει να την πείσει να κάνουν έναν κανονικό γάμο με τους φίλους και την οικογένειά της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like