Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Χωρίς να ξέρουν σκότωσαν τον φονιά του πατέρα τους

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ – Μαρία Κίτσου, μαζί με τις αδελφές της, σκοτώνει τον βάναυσο σύζυγό της. Και με αρχαία τραγική ειρωνεία αναλαμβάνει την ευθύνη της ύβρεως και της δολοφονίας. Και τιμωρείται με φυλάκιση στον κόσμο των ανθρώπων. Των θνητών. Στο τέλος όμως, έρχεται η κάθαρση.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Χωρίς να ξέρουν σκότωσαν τον φονιά του πατέρα τους

Ένα χρόνο πρίν σε ένα φλας μπακ είδαμε τον Σέργιο να ρίχνει δηλητήριο στο ποτήρι του Γιώργου Σταμίρη και αμέσως μετά τον πατέρα του Δούκα Σεβαστό να του λέει : “H Λενιώ δεν πρέπει να μάθει ποτέ τί έκανες στον πατέρα της”. Oι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές όταν μαθευτεί όλη αυτή η ιστορία και γιατί οι Σεβαστοί θέλησαν να καταστρέψουν την οικογένεια Σταμίρη.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Χωρίς να ξέρουν σκότωσαν τον φονιά του πατέρα τους

Μια κάθαρση που θα έρθει μέσα από την αποκάλυψη – κλειδί για ένα άλλο φόνο από το παρελθόν που θα ανατρέψει για πάντα τις ζωές και τις σχέσεις στο Διαφάνι και ένοχα μυστικά θα αποκαλυφθούν.

Η Λενιώ και οι αδερφές σκότωσαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τον Σέργιο Σεβαστό πάνω σε αυτοάμυνα, όμως εκείνος το ίδιο το θύμα υπήρξε κάποτε θύτης και δολοφόνος του πατέρα τους, Γιώργου Σταμίρη. Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες

Αποκαλύψεις όμως θα γίνουν λίγο πριν το μεγάλο φινάλε για την παράνομη σχέση της μητέρας των αδερφών Σταμίρη με τον αδερφό του Δούκα, τον Μιλτιάδη καθώς κι εκείνης ο θάνατος στο ποτάμι καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου…

Το σίγουρο είναι ότι οι Άγριες Μέλισσες έχουν ακόμα μακρύ δρόμο μέχρι το φινάλε της ιστορίας που αγαπήθηκε όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like