Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Αναπάντεχη εξέλιξη για τον Νικηφόρο

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω, μετά τις ερωτικές στιγμές που πέρασε με τον Νικηφόρο, δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Ωστόσο, πείθει την Ελένη να της επιτρέψει να φύγει για πάντα από το Διαφάνι, χωρίς να της αποκαλύψει πως ο λόγος είναι επειδή θέλει να ξεχάσει τον άντρα της αδελφής της. Οι εξελίξεις, όμως, προλαβαίνουν τη μικρή αδελφή Σταμίρη.

Εξελίξεις Άγριες Μέλισσες: Αναπάντεχη εξέλιξη για τον Νικηφόρο

Η Δρόσω αρχίζει να έχει κάποιες ενοχλήσεις και να αισθάνεται αδιαθεσία. Μάλιστα, κάποια στιγμή ζαλίζεται μπροστά στον Νικηφόρο, ο οποίος τη ρωτάει εάν υπάρχει ενδεχόμενο να είναι έγκυος. Εκείνη του το αρνείται κατηγορηματικά αλλά καλεί τη Ρίζω να την εξετάσει καθώς δεν αισθάνεται καλά.

Τότε η Ρίζω τής αποκαλύπτει πως είναι έγκυος και η Δρόσω σοκάρεται. Προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, ενώ αποφεύγει τις επίμονες ερωτήσεις της Ρίζως. Αργότερα, η κοπέλα προσπαθεί να βρει τον Νικηφόρο, ο οποίος, όμως, μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει, περνάει ρομαντικές στιγμές με την Ασημίνα.

Η Δρόσω καταφέρνει να τον βρει μόνο του και τότε του εξομολογείται πως περιμένει το παιδί του. Ο Νικηφόρος είναι σοκαρισμένος αλλά και τρομοκρατημένος, καθώς αντιλαμβάνεται πως οι ζωές όλων θα αλλάξουν για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like