Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Μετά Υπόθεση: Λεπτομέρειες για την σειρά

Έρωτας Μετά Υπόθεση: όλες οι λεπτομέρειες για την σειρά του Alpha tv που μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστεί και η Βάσω Λασκαράκη.

Έρωτας Μετά Υπόθεση: Λεπτομέρειες για την σειρά

Ένα δυνατό ερωτικό θρίλερ θα κάνει πρεμιέρα σε ένα περίπου μήνα στον ALPHA. Το TiVi Σίριαλ ήταν «παρών» στη φωτογράφιση της νέας αυτής σειράς και σας παρουσιάζει πρωταγωνιστές και σενάριο.

Μόλις πριν από 10 ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το δυνατό ερωτικό θρίλερ που καιρό πριν είχε προαναγγείλει ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάντζας. Το «Ερωτας μετά…» αφορά σε μια ιστορία έρωτα και μυστηρίου που εξελίσσεται σε δύο χρόνους. Σε ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και ένα παρόν που θα θελήσει να πάρει τις απαντήσεις που του αξίζουν. Έρωτας Μετά Υπόθεση

Πιο συγκεκριμένα, όλα θα ξεκινήσουν από ένα τροχαίο ατύχημα με θύματα δύο άτομα. Το σώμα μιας γυναίκας θα εξαφανιστεί και ένας άντρας θα πέσει σε κώμα. Μια σειρά ερωτημάτων θα ζητήσουν απεγνωσμένα απαντήσεις. Τι προκάλεσε αλήθεια το ατύχημα; Ποια είναι η γυναίκα που εξαφανίζεται και ποια η σχέση μεταξύ τους; Τα προσωπικά τους στοιχεία θα δείξουν πως δεν ήταν παντρεμένο ζευγάρι αλλά εραστές.

Τρία χρόνια πριν, η γνωριμία δύο ζευγαριών και η φιλία που ξεκίνησε μεταξύ τους πυροδότησε μια απαγορευμένη αγάπη. Η ένοχη σχέση των δύο εραστών θα στοιχειώσει το παρόν των συντρόφων τους. Η οικογενειακή αρμονία θα γίνει μια ψευδαίσθηση και ο πόνος θα καλύψει κάθε άλλο συναίσθημα. Έρωτας Μετά Υπόθεση

Δύο έντονες σχέσεις, δυνατά συναισθήματα που «μιλούν» ακόμα, αγωνία και ανατροπές θα συνθέσουν το σενάριο που έχει επιμεληθεί ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, σε συνεργασία με τους Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνο Παπαϊωάννου. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθονται ο Στέφανος Μπλάτσος, ο Βασίλης Τσελεμέγκος και ο Σέργιος Κωνσταντινίδης. Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Εμιλυ Κολιανδρή, Γιώργος Παπαπαύλου, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Νίκος Νικολάου, Αλέξανδρος Μουκάνος, Παναγιώτης Καρμάτης, Σόλων Τσούνης κ.ά. Στον ρόλο της Αντιγόνης η Μπέτυ Λιβανού και στον ρόλο του Λύσανδρου ο Νίκος Γαλανός.

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ

You might also like