Έρωτας Μετά επεισόδια: Απειλούν τη ζωή του Χρήστου

Έρωτας Μετά επεισόδια εβδομάδας 03-04-05-06/2/2020

Έρωτας Μετά επεισόδια: Ο Χρήστος δέχεται απειλητικά σημειώματα και καταφεύγει στην Αστυνομία. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος και η Ηλέκτρα αποφασίζουν να μιλήσουν σε όλους για τη σχέση τους.

Έρωτας Μετά επεισόδια: Απειλούν τη ζωή του Χρήστου

Παράλληλα, η Άννα το σκάει από τους απαγωγείς της, ενώ ο Κωνσταντίνος διώχνει την Αντιγόνη εξαιτίας του θανάτου του πατέρα του.

Ο Χρήστος αναλαμβάνει ένα ανώνυμο απειλητικό σημείωμα για να τον καθησυχάσει. Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντίνος καλεί τον Ηλία να του μιλήσει και με μία κίνηση-έκπληξη του ζητάει να αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση της εταιρείας.

Την ίδια ώρα, με τη βοήθεια του Αποστόλη και της Νόρας, η Αστυνομία βρίσκει το χαμένο κορίτσι, ενώ ο Παράσχος θεωρείται πλέον φυγάς και αναζητείται, γεγονός που ανησυχεί πολύ τη Λαμπρινή.

Έρωτας Μετά επεισόδια: Απειλούν τη ζωή του Χρήστου

Και ενώ οι ώρες περνούν, ο Φώτης ενημερώνει τον Γιώργο πως το υλικό που βρέθηκε στην καλύβα αποδεικνύει πως η Άννα υπήρξε ένα από τα θύματα του Αγγέλου Πετρόπουλου.

Έξι μήνες πριν από το ατύχημα, η Ηλέκτρα καλεί την Άννα και τον Χρήστο για φαγητό. Ωστόσο, η πρώτη δεν εμφανίζεται στη συνάντηση, γεγονός που τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Κωνσταντίνο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More