Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 85 – Η Ευγενία βιώνει ένα μαρτύριο

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 85 – Σαν κεραυνός εν αιθρία έρχεται η είδηση της απαγωγής του Γιωργάκη και της Ρηνιώς από την αδίστακτη Νότα. Ο Ιάσωνας, ο Μάρκος και ο Κοντογιάννης ρίχνονται σε έναν αγώνα δρόμου για να τους εντοπίσουν και να τους σώσουν.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 85 – Η Ευγενία βιώνει ένα μαρτύριο

Η κοινότητα του Κιάρι βρίσκεται σε αναστάτωση καθώς η απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς έχει σοκάρει τους πάντες. Η Ευγενία υποφέρει από κατηγορίες για συνεργασία με τη Νότα, βιώνοντας μία πραγματική περιπέτεια, ενώ η υγεία της Γεωργίας υφίσταται δραματική επιδείνωση. Στο σπίτι της Κηφισιάς, η Μαργέτα αντιμετωπίζει την αποκαλυπτική πληροφορία για την επικίνδυνη συνάντηση του Στέφανου με τους παρακρατικούς, προκαλώντας έντονα συναισθήματα θυμού και αναταραχής.

Η Νάντια, έχοντας παραιτηθεί, παραδίδεται στη Δικαιοσύνη, αγνοώντας τις προσπάθειες του Μιχάλη για συνεργασία. Η Νότα, κρατώντας τα παιδιά ως ομήρους, βρίσκει καταφύγιο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ωστόσο, η κρυψώνα της δεν μένει ανεκμετάλλευτη για πολύ. Τα γεγονότα εξελίσσονται με ταχύτητα και μία απρόσμενη ανατροπή είναι προ των πυλών. Ποιος θα αναλάβει την πρωτοβουλία για την απελευθέρωση του Γιωργάκη και της Ρηνιώς; Ποιες ανεξερεύνητες αλήθειες θα φανερωθούν;

Ποιο τίμημα θα πρέπει να καταβληθεί για να αποκτήσουν την ελευθερία τους; Η ανησυχία είναι σε κορύφωση, η απόδραση φαίνεται απώτερη, αλλά η πίστη παραμένει ζωντανή.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like