Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 84 – Ο Στέφανος βιώνει τον εφιάλτη

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 84 – Η Νάντια βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αφού οδηγήθηκε εκεί μετά την τραγική ανατροπή των γεγονότων. Ο Μιχάλης, γεμάτος θλίψη, αποχαιρετά την αγαπημένη του, ακόμα αδυνατώντας να πιστέψει τον άδικο χειρισμό της μοίρας.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 84 – Ο Στέφανος βιώνει τον εφιάλτη

Ο Στέφανος, αντιμετωπίζει τους συνεργούς του αρχηγού της παρακράτησης, βιώνοντας τον εφιάλτη που προείδε η Μαργέτα. Η χαρά για την ευνοϊκή απόφαση στην υπόθεση της Αλεξάνδρας φαίνεται πλέον μακρινή. Ωστόσο, μια ανακοίνωση ρίχνει ξαφνικά την ανησυχία στην οικογένεια της. Ο Γιωργάκης και η Ρηνιώ έχουν απαχθεί από την αδίστακτη Νότα. Ο Ιάσωνας, ο Μάρκος και ο Κοντογιάννης αναλαμβάνουν δράση για να τους βρουν και να τους σώσουν.

Ο Στέφανος, ανυπομονώντας να βοηθήσει, αποφασίζει να κατευθυνθεί προς τη Μεσσήνη. Η Μαργέτα, συνεχίζει να αγωνίζεται με τον φόβο για την ασφάλεια του και των δικών της, καθώς οι παρακρατικοί παραμονεύουν παντού. Η ανατροπή των γεγονότων προβάλλει την περιπέτεια του Στέφανου σε νέο φως. Καθώς οι ήρωες μας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, η εξέλιξη της κατάστασης παραμένει αβέβαιη. Η αγωνία για την τύχη του Γιωργάκη και της Ρηνιώς κορυφώνεται, καθώς η απαγωγή τους έχει συγκλονίσει το Κιάρι.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like