Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 83 – Η Νάντια σκοτώνει τον Σωκράτη

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 83 – Οι πολιτικοί της περιοχής σχεδιάζουν να επηρεάσουν την έδρα, με τον Ιάσονα να οργανώνει τις κινήσεις τους. Αναζητούν τη στήριξή τους στις εκλογές, με τον Κοντογιάννη να προσφέρει τις γνωριμίες του για να βοηθήσει την Αλεξάνδρα.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 83 – Η Νάντια σκοτώνει τον Σωκράτη

Ωστόσο, ο Μάρκος αντιμετωπίζει την απαίτηση να ανταποδώσει τη χάρη στον Κοντογιάννη με αίμα. Η Νότα, παρότι παραμένει στην περιοχή αντί να φύγει για την Αθήνα, σχεδιάζει την εκδίκησή της. Απαγάγει τη Ρηνιώ και τον Γιωργάκη, στρέφοντας την αντιπαράθεσή της εναντίον τους. Η Νάντια, κουρασμένη από το μαρτύριό της από τον Σωκράτη, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε αυτό.

Εν ψυχρώ, πυροβολεί τον Σωκράτη, θέτοντας έτσι ένα τέλος στην παρελθοντική της ταλαιπωρία. Καθώς η ώρα της δίκης της Αλεξάνδρας πλησιάζει, όλοι παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη των γεγονότων, καθένας με τους δικούς του λόγους και σκοπούς. Η Νάντια, έπειτα από την τραγική στροφή των γεγονότων, οδηγείται στη φυλακή. Ο Μιχάλης, συντετριμμένος, την αποχαιρετά, μη μπορώντας να πιστέψει την άδικη μοίρα που τους βρήκε. Παράλληλα, ο Στέφανος, έρχεται αντιμέτωπος με τους μπράβους του αρχηγού των παρακρατικών, βιώνοντας τον εφιάλτη

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like