Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 82 – Ο Μάρκος χρηματίζει τους δικαστές

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 82 – Η είδηση της επίθεσης τραμπούκων στο εργοστάσιο του Στέφανου και η φυλάκιση της Αλεξάνδρας σοκάρουν την κοινωνία. Το σπίτι της Κηφισιάς δονείται από την αναταραχή.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 82 – Ο Μάρκος χρηματίζει τους δικαστές

Η Μαργέτα ενδύει το ρόλο του αμείλικτου συμβούλου, προσπαθώντας να πείσει τον Στέφανο να μην επιστρέψει βιαστικά στη Μεσσηνία. Ταυτόχρονα, σκέφτεται σχέδια για να υποστηρίξει την Αλεξάνδρα στη δίκη της, ένα σχέδιο που συγκρούεται με τις απόψεις του Στέφανου. Ο Μάρκος, από την πλευρά του, εξετάζει ακραίες προσεγγίσεις, προσπαθώντας να επηρεάσει τους δικαστές υπέρ της Αλεξάνδρας. Αυτή η ενέργεια ρίχνει νέο φως στη σχέση του με τον Ιάσωνα, η οποία δοκιμάζεται σε νέα επίπεδα.

Παράλληλα, ο Μιχάλης προετοιμάζεται για τη δίκη που τον αναμένει, μετά την παγίδα που του έστησε ο Σωκράτης. Η Αλεξάνδρα, αν και αισθάνεται αδύναμη, δεν είναι μόνη. Ο Ιάσωνας δηλώνει πρόθυμος να την υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο, προσφέροντάς της τη στήριξη που τόσο χρειάζεται. Το σκηνικό είναι επιβαρυμένο από την ένταση και την ανασφάλεια, καθώς ο καθένας αναζητά τρόπους για να προστατευτεί και να υποστηρίξει αγαπημένα πρόσωπα. Στον αγώνα αυτό, η αλληλεγγύη και η αγάπη είναι οι μοναδικές ασπίδες έναντι του σκοτεινού κλίματος που επικρατεί.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like