Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77, 78

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς του ΟΠΕΝ …

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77, 78

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 74

Mετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Ιάσονα να της δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο, η Αλεξάνδρα μπορεί επιτέλους να απολαύσει τη ζωή δίπλα στον Μάρκο, όπως την είχαν ονειρευτεί εδώ και χρόνια… Βέβαια, στην κλειστή κοινωνία του Κιάρι είναι πια δαχτυλοδεικτούμενοι. Τα επι κριτικά βλέμματα τους παρακολουθούν στενά σε κάθε τους κίνηση και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουν τι σκέφτονται όσοι τους αντικρίζουν μαζί. Οι ίδιοι, όμως, ξέρουν καλά και νιώθουν ότι κάνουν το σωστό. Γι’ αυτό έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν κανένα να τους στερήσει πια αυτό που με τόσο πόνο κατέκτησαν: να είναι μαζί και να οργανώνουν το σπιτικό τους, εκεί όπου θα στεγάσουν την οικογένειά τους.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 75

Παρόμοια κατακραυγή συνοδεύει όμως και την απόφαση του Ιάσονα να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα για να ακολουθήσει τον εραστή της. Μάλιστα, η… προοδευτική αυτή στάση του βρίσκει αντίθετους κάποιους εργάτες, που επικαλούμενοι τις ηθικές αρχές τους, εγκαταλείπουν το Κιάρι, αποφασισμένοι να βρουν αλλού δουλειά! Και σαν να μην έφτανε ο πόνος του από την απώλεια της μητέρας του και το χωρισμό του από την Αλεξάνδρα, λυγίζει ψυχολογικά όταν φτάνει στα χέρια του ένας φάκελος. Το περιεχόμενό του δεν του αφήνει πλέον κανένα περιθώριο ελπίδας… Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, η Μαργέτα προσπαθεί μαζί με τον Θύμιο να βρει μία λύση για να κρατήσει κλειστό το στόμα του εκβιαστή της. Στο μεταξύ, ο Μάρκος αναθέτει στον Φάνη να παρακολουθήσει τη Νότα, η οποία προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της. Η σατανική γυναίκα έχει το θράσος να επισκεφτεί την Ελπίδα στο νοσοκομείο και να την απειλήσει πως αν καταθέσει εις βάρος της ανιψιάς της, Ευγενίας, δεν θα διστάσει να ξαναβάψει τα χέρια της με αίμα. «Και από εμένα δεν θα γλιτώσεις», της λέει χαρακτηριστικά για να τη φοβερίσει.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 76

Ο Ιάσονας προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά και το τελευταίο «χτύπημα» που δέχτηκε, χάνοντας όλη την περιουσία του. Στο μεταξύ, μετά το θάνατο της Φωτεινής, ο Κοντογιάννης αρχίζει να χάνει τα λογικά του. Μπορεί να μην της ήταν πιστός και συχνά να λοξοκοιτούσε άλλες, όμως η Φωτεινή ήταν πάντα δίπλα του, να τον στηρίζει και να τον προσέχει, ακόμα κι αν ήξερε κι εκείνη αλλά και ο ίδιος ότι δεν το άξιζε. Μετά την απώλειά της νιώθει ότι δεν έχει πια λόγο να ζει… Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα ετοιμάζει με ενθουσιασμό τα πράγματά της για να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι με τον Μάρκο και οι εργάτες του αρχοντικού τη βοηθούν. Η Γεωργία και η Ρηνιώ, ουσιαστικά, συντονίζουν τις εργασίες! Ωστόσο, η χαρά του ζεύγους σκιάζεται από την αποφυλάκιση της Ευγενίας, αφού θα τους στερήσει τον Στεφανάκο από το νέο τους σπίτι. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, όμως, ο Στέφανος δίνει διορία στη Νότα, να… ξεκουμπιστεί από το Κιάρι, αλλιώς θα φροντίσει ο ίδιος να την εξαφανίσει! Λίγο αργότερα, όμως, ο Κοντογιάννης τον συναντά και δήθεν του αποκαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Μαργέτας. Στην πραγματικότητα, βέβαια, πρόκειται για ένα ακόμα κόλπο του, με σκοπό να τον παγιδέψει.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 77

Μετά τις απειλές που δέχτηκαν από τον Μάρκο και τον Στέφανο, η Νότα με την Ευγενία ετοιμάζουν καινούργιο σχέδιο δράσης, ώστε να… σώσουν τη παρτίδα, έστω και την τελευταία στιγμή. Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους, καθώς φτάνει η πολυπόθητη μέρα που θα κοιμηθούν κάτω απ’ την ίδια στέγη και -το κυριότερο θα απολαύσουν το πρωινό τους μαζί και όχι σαν κυνηγημένοι… Αντίθετα, ο Ιάσονας είναι σε άθλια οικονομική και ψυχολογική κατάσταση και μπροστά στον κίνδυνο να χάσει το πατρικό του, παίρνει την απόφαση να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου, αλλά εκείνος πλέον έχει άλλες προτεραιότητες. Η Μαργέτα, ενώ καταφέρνει να βρει τις λίρες που ζήτησε η Χαριτίνη, έχει να αντιμετωπίσει μια νέα, άγνωστη για τις προθέσεις της απειλή… Στο μεταξύ, ο θάνατος ενός σημαντικού προσώπου ενώνει περισσότερο τη Χαρά και τον Μίλτο, ενώ αντιθέτως η Μυρτώ συνειδητοποιεί ότι ήταν λάθος που έμενε σε ένα γάμο με κάποιον που την απατούσε. Ο Μάρκος πιστεύει πως η Μαργέτα άφησε την περιουσία της στην Αλεξάνδρα, για να την κρατήσει στο Κιάρι, και το ζευγάρι αναρωτιέται τι να κάνει. Επίσης, η μητέρα του Μίλτου τού ξεκαθαρίζει πως, αν τη θέλει στη ζωή του, δεν πρέπει να ξαναδεί τη Χαρά… Ο Φάνης συνεχίζει το σχέδιο εκδίκησης που έχει ξεκινήσει και κάνει σαμποτάζ σε μια μηχανή του Ιάσονα… Ο Σωκράτης, με ωμή βία, προσπαθεί ν’ αναγκάσει τη Νάντια να φύγει μαζί του για πάντα. Τότε, εμφανίζεται ο Μιχάλης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 78

Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο τα σχεδίαζαν η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος. Βιώνουν μεν πρωτόγνωρες στιγμές, αλλά η πραγματικότητα δεν θα αργήσει να φέρει νέα σύννεφα στη ζωή τους. Στο Κιάρι, μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται να συνταράξει για άλλη μια φορά τη ζωή του Ιάσονα: η επίσκεψη του δικηγόρου της Μαργέτας θα αναστατώσει όχι μόνο εκείνον αλλά και την Αλεξάνδρα, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με ένα σημαντικό δίλημμα. Στο σπίτι της Κηφισιάς διαπράττεται ένα φρικτό έγκλημα… Μέσα στο σκοτάδι, δύο άντρες απομακρύνουν ένα πτώμα… Ο Νικόλας και η Ρηνιώ αρραβωνιάζονται σε γιορτινή ατμόσφαιρα, αλλά εκείνος καταλήγει να σκέφτεται ξανά την Άννα, Και η ίδια, όμως, είναι θλιμμένη… Όσο και να συμπαθεί τη Ρηνιώ, δεν μπορεί να μη μελαγχολεί σκεπτόμενη πώς θα ήταν αν εκείνη βρισκόταν στο τραπέζι των αρραβώνων και αντάλλασσε βέρες κι όρκους αιώνιας αφοσίωσης με τον Νικόλα….

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 79, 80, 81, 82, 83

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like