Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς του ΟΠΕΝ …

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 69, 70, 71, 72, 73

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 69

Ο Στέφανος και ο Ιάσονας έχουν μια συνάντηση και μιλούσαν… πατέρας προς γιο. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της Μαργέτας δεν αφήνουν τον Στέφανο ασυγκίνητο. Μπορεί κάποτε να ήθελε μαζί με τον Μάρκο να τον καταστρέψουν, όμως πια τα πράγματα μεταξύ τους έχουν αλλάξει, γι’ αυτό και τον διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί στο πλευρό του και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον σώσει από την καταστροφή.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 70

Ο Κοντογιάννης, από τη μία, καραδοκεί να αρπάξει την περιουσία του Ιάσωνα και, από την άλλη, σώζει τη ζωή του Στέφανου χωρίς ο ίδιος να το ξέρει, μόνο και μόνο για να έχει τη χαρά να τον… ξεκάνει με τα ίδια του τα χέρια. Βέβαια, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολογίζει… Η Ουρανία έρχεται κοντά με τη Γεωργία, καθώς συγκινείται από την εγκυμοσύνη της. Την ίδια ώρα, η Μαργέτα βρίσκεται αποκλεισμένη στο κρησφύγετό της στην Κηφισιά, όμως οι προμήθειες που είχε πάρει τελειώνουν σιγά σιγά… Το ευχάριστο είναι πως η Ελπίδα συνέρχεται. Ο Φάνης, για να πετύχει το σχέδιο της εκδίκησής του, σχεδιάζει σαμποτάζ στο εργοστάσιο του θείου του… Η Αλεξάνδρα δεν είναι ευτυχισμένη στο αρχοντικό, παρά τη νέα συνθήκη συμβίωσής της με τον Ιάσωνα, και προσπαθεί, μάταια όμως, να ξεφύγει από το Κιάρι. Το… άγρυπνο βλέμμα του Ιάσωνα είναι μονίμως στραμμένο επάνω της και δεν μπορεί να κάνει βήμα μακριά από το αρχοντικό χωρίς να ενημερωθεί εκείνος από τους ανθρώπους του. Στο μεταξύ, ο Στρατής κατηγορείται άδικα για το φόνο του Μίμη, αλλά βρίσκει έναν αναπάντεχο σύμμαχο, τον Μάρκο! Ρισκάροντας μία ακόμη σφοδρή σύγκρουση με τον Ιάσωνα, ο Μάρκος αποκαλύπτει ενώπιον της εισαγγελέως τον τρόπο φυγής του με την Αλεξάνδρα και αθωώνει πανηγυρικά τον Στρατή!

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 71

Ο Ιάσωνας ανακαλύπτει ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός του με τη Μαργέτα παρουσιάζει «περίεργες κινήσεις» κι έχει σχεδόν αδειάσει. Στρέφει τις υποψίες του προς τον Στέφανο, θεωρώντας ότι του έριξε στάχτη στα μάτια κάνοντάς τους το φίλο, ενώ στην πραγματικότητα τον έκλεβε. Η θολωμένη κρίση του τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ουρανία, η οποία επιχειρεί να τον ηρεμήσει. Κι ενώ όλοι προετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, η ίδια εξακολουθεί να κρύβεται στην Αθήνα, κυριευμένη από φόβο, καθώς οι εξωτερικές απειλές πυκνώνουν μέρα με τη μέρα. Η μέρα του μνημόσυνου της Μαργέτας φτάνει και στο Κιάρι επικρατεί πένθιμη ατμόσφαιρα. Ο Μάρκος, από την άλλη, μαθαίνει περιχαρής ότι η Αλεξάνδρα τελικά δεν το έσκασε, ενώ Ο Ιάσωνας, στην προσπάθειά του νa εξασφαλίσει χρήματα για το φευγιό τους στην Αμερική και την αποκατάσταση των ζημιών του Κιάρι, έχει μια ιδέα, η υλοποίηση της οποίας θα ταράξει τον Στέφανο, αφού κινδυνεύει να ξεσκεπαστεί η κρυψώνα της Μαργέτας. Ένας όμως ακόμα φάκελος από την ενοχλητική γειτόνισσα θα τους αναστατώσει, καθώς φέρνει στην επιφάνεια την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητας.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 72

Η Ρηνιώ δεν μπορεί να απολαύσει τη σχέση της με τον Νικόλα, γιατί ακόμα μέσα της πιστεύει πως ο αγαπημένος της δεν έχει ξεπεράσει την Άννα. Η Γεωργία, η Αλεξάνδρα και η Βάσω προσπαθούν να την εμψυχώσουν και να την κάνουν να καταλάβει ότι δεν έχει πια να φοβάται τίποτα και να μη δηλητηριάζει άλλο την ψυχή και το μυαλό της. Την ίδια ώρα, ο Θύμιος αποκαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της γειτόνισσας Χαριτίνης. Η Νάντια βιώνει τραυματικές εμπειρίες μες στο ίδιο της το σπίτι, ενώ η Χαρά αγωνιά για το τι κρύβεται πίσω από τη σχέση του Ανδρέα και του Μίλτου.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 73

Ο Ιάσωνας εκπλήσσει την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο όταν τους ανακοινώνει πως τους αφήνει ελεύθερους να ζήσουν στο εξής μαζί, και με τον Γιωργάκη, μη αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση! «Τα παρατάω, Αλεξάνδρα…», λέει χαρακτηριστικά στη γυναίκα του. «Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Προσπάθησα να σε κάνω να με αγαπήσεις κι εσύ, αλλά τελικά κατάλαβα ότι αυτά δεν γίνονται με το ζόρι. Συνεχίζει, όμως, με τους όρους του χωρισμού τους: «Η Μυρσινούλα θα μείνει μαζί μου! Μη μου στερήσεις και τα δύο παιδιά μου. Μπορείς να φύγεις με τον Γιωργάκη και να μείνεις κάπου, προφανώς με τον Μάρκο, κοντά. Θα έρχεσαι όσο συχνά θέλεις και όποια ώρα της ημέρας επιθυμείς να βλέπεις την κόρη σου, αλλά μη μου την πάρεις κι αυτή. Δεν έχω κανένα στον κόσμο πια… Και θέλω να μου φέρνεις τον Γιωργάκη. Για μένα πάντα θα είναι γιος μου. Τον αγαπώ πολύ κι αυτό δεν αλλάζει…». Εκείνοι φοβούνται μήπως είναι παγίδα. «Ήταν και επιθυμία της μητέρας μου», της εξηγεί ο Ιάσωνας βλέποντας την αμφιβολία στο πρόσωπό της. «Δεν θεωρώ ότι σε χάνω, γιατί δεν σε είχα και ποτέ…». Μία ανάλογη συμφωνία κάνει και ο Μάρκος με την Ευγενία. Θα μείνουν εκείνη και ο γιος τους στο σπίτι του Στέφανου, ώστε να μεγαλώσει κι ο Στεφανάκος μαζί με τον παππού του, και ο ίδιος θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι κοντά τους, για να μπορεί να τους επισκέπτεται καθημερινά. Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα μετά από όσα πέρασαν ζουν καταστάσεις… πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ανησυχούν πως, αν είναι όντως ελεύθεροι, ίσως δεν τα καταφέρουν, στην τόσο πρωτόγνωρη αυτή συνθήκη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77, 78

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like