Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς του ΟΠΕΝ …

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30, 31, 32

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27

Ο Ιάσωνας εμποδίζει την Αλεξάνδρα να το σκάσει με τον Μάρκο και τα παιδιά και, τυφλωμένος από την προδοσία, αποφασίζει να την τιμωρήσει. Ο Μάρκος καταλαβαίνει πως το σχέδιό τους απέτυχε και υποπτεύεται πως πίσω από όλα κρύβεται η Μαργέτα. Επιστρέφοντας καταρρακωμένος στο σπίτι, μαζί με το γιο του, βρίσκεται για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με την Ευγενία, η οποία τον κατηγορεί ότι απήγαγε το παιδί τους. Όμως ο Μάρκος δεν προλαβαίνει να στήσει καβγά μαζί της. Αφήνει το παιδί και πηγαίνει να βρει τη Μαργέτα. Η Νότα, όταν μένουν μόνες, τα βάζει με την ανιψιά της: «Γιατί του μίλησες έτσι; Δεν καταλαβαίνεις ότι παίζεις με την τύχη σου; Πόσες φορές σου έχω πει να χαμηλώσεις τους τόνους;». Η Αλεξάνδρα κρατείται με τη βία από τον Ιάσωνα, ωστόσο, βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο της Ουρανίας.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 28

Οι πολιτικάντηδες και οι οικοπεδοφάγοι, έχοντας χάσει τα ίχνη του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, ρίχνουν αλλού τα βέλη τους. Το σχέδιό τους τίθεται σε εφαρμογή, απειλώντας όχι μόνο περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ψυχές. Παράλληλα, ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί μια και καλή από τη Μαργέτα, που -όπως πιστεύει για μια ακόμα φορά τον ξεγέλασε. Έτσι, τη βρίσκει και την αρπάζει με την απειλή όπλου, αποφασισμένος να την εκδικηθεί. Την ίδια ώρα, πυρκαγιά ξεσπάει στο Κιάρι κι ενώ οι εργάτες και ο Ιάσωνας προσπαθούν να τη σβήσουν, η Μαργέτα είναι κλειδωμένη από τον Μάρκο στη φλεγόμενη καλύβα, αποφασισμένη να πληρώσει για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Μόνο που ο Μάρκος, την τελευταία στιγμή, το μετανιώνει και την ελευθερώνει. Η Αλεξάνδρα κλειδαμπαρωμένη με τα παιδιά της προσπαθεί να βρει τρόπο να διαφύγει, ενώ ο Μάρκος ανακαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός καταδότης και τον εκδικείται με τον πιο αναπάντεχο τρόπο…

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29

Ο Ιάσωνας έπειτα από πιέσεις που του ασκεί η Ουρανία επιστρέφει τα παιδιά στο αρχοντικό για να είναι με τη μητέρα τους. Στο μεταξύ, εκείνη έχει μάθει ότι ο Μάρκος πήγε να κάψει τη Μαργέτα και του δηλώνει πως δεν μπορεί να του εμπιστευτεί τα παιδιά της, αν τελικά φύγουν. Επιπλέον, του λέει πως έχει αρχίσει να νιώθει τύψεις που θα χωρίσει την Ευγενία από το παιδί της. Κάτι που ούτε η ίδια το αντέχει κάθε φορά που ο Ιάσωνας της στερεί τα παιδιά της… Εκείνος της δίνει μικρή διορία – ν’ αποφασίσει. Παράλληλα, οι κομματάρχες με τους οικοπεδοφάγους σχεδιάζουν την άμεση δολοφονία της Μαργέτας! Η Ρηνιώ αντιλαμβάνεται τη συναισθηματική απομάκρυνση του Νικόλα από εκείνη και νιώθει απογοήτευση… Ο Φάνης έρχεται πιο κοντά με την Ευγενία, η οποία επίσης έχει αρχίσει να τον βλέπει διαφορετικά. Παράλληλα, ο Κοντογιάννης εμφανίζεται και λέει στους επίδοξους δολοφόνους της Μαργέτας πως εκείνος έχει τη λύση για το πρόβλημά τους… Κι ενώ η μεγάλη βραδιά της ομιλίας της Μαργέτας πλησιάζει και η αγωνία όλων βρίσκεται στα ύψη, οι απειλές για τη ζωή της δεν έχουν σταματήσει λεπτό.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 30

Ο Ιάσωνας και η Αλεξάνδρα κάνουν μια ακόμα κουβέντα, παρουσία της Μαργέτας, για το γάμο τους. Εκείνος επιμένει ότι δεν θα της δώσει διαζύγιο, όμως εκείνη από τη μεριά της του θυμίζει πως πια όλοι ξέρουν τα πάντα. Ακόμα και ο Μάρκος έχει μάθει ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του! «Ο Γιωργάκης είναι γιος μου από τη στιγμή που παντρευτήκαμε και έμαθα ότι είσαι έγκυος!», επιμένει ο Ιάσωνας. Μόνο που την ίδια στιγμή, ο μικρούλης έχει βρει στο δωμάτιο ένα όπλο του μπαμπά του, το παίρνει να το περιεργαστεί και το κακό δεν αργεί να γίνει… Ο πυροβολισμός που ακούγεται διακόπτει τον καβγά και όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί. Όταν αντικρίζουν τον Γιωργάκη αιμόφυρτο στο πάτωμα, παγώνουν… Ο μικρός μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή… Ταυτόχρονα όμως, και η Άννα δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι διάδρομοι των νοσοκομείων σε Μεσσήνη και Καλαμάτα πλημμυρίζουν από αγωνία, ενοχές και ανταλλαγή ευθυνών… Την ίδια ώρα, η Ελπίδα χάνει τον κόσμο της όταν πληροφορείται για το σοβαρό ατύχημα της κόρης της και υποψιάζεται ότι ο Κοντογιάννης κρύβεται πίσω από αυτό. Η Μαργέτα, από την άλλη, κατηγορεί τον εαυτό της για τον τραυματισμό της Άννας και καταλήγει συνειδητά στην απόσυρση της υποψηφιότητάς της στις επερχόμενες εκλογές. Η απόφασή της δεν βρίσκει σύμφωνους τους χορηγούς της, οι οποίοι προσπαθούν να τη μεταπείσουν με κάθε μέσο.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 31

Μάρκος και Ιάσωνας στήνουν καβγά έξω από το χειρουργείο για το ποιος είναι ο πατέρας του Γιωργάκη! Οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να τους χωρίσουν, ενώ η Αλεξάνδρα είναι έξαλλη και με τους δύο. Οι φωνές τους έχουν ακουστεί παντού… Γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς, επισκέπτες ακούν τα πάντα και η αποκάλυψη πως ο Γιωργάκης Δεμερτζής είναι γιος του Μάρκου και όχι του Ιάσωνα φτάνει σε όλη την περιοχή και είναι το Νο1 θέμα συζήτησης!

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 32

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 33, 34, 35, 36, 37, 38

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like