Έρωτας Φυγάς – Την αφήνει ελεύθερη υπο όρους

Έρωτας Φυγάς – Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι ανατρεπτικές καθώς η Αλεξάνδρα θα βρεθεί ελεύθερη να ζήσει τη ζωή της. Μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας, ο Ιάσονας σχεδιάζει να πάρει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά της για την Αμερική.

Έρωτας Φυγάς – Την αφήνει ελεύθερη υπο όρους

Ωστόσο, η Αλεξάνδρα επιχειρεί ξανά να δραπετεύσει από το Κιάρι, αυτή τη φορά χωρίς τον Μάρκο. Παρόλα αυτά, ο Ιάσονας την παρακολουθεί στενά και αποτρέπει την προσπάθειά της. Στη συνέχεια της σειράς, όταν ο Μάρκος μαθαίνει ότι η Αλεξάνδρα δεν έχει φύγει, χαίρεται, ενώ η ίδια αντιμετωπίζει τη θλίψη του να υπομένει ξανά τη σκλαβιά υπό τον Ιάσονα. Συγχρόνως, ο Ιάσονας συνειδητοποιεί τη δυστυχία της γυναίκας που αγαπά και, δεν αντέχοντας να τη βλέπει έτσι, παίρνει μια απρόσμενη απόφαση.

Ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα ότι είναι ελεύθερη να ζήσει όπως επιθυμεί, ακόμα και με τον Μάρκο, προτείνοντας τους να πάρουν μαζί τους τον Γιωργάκη, αλλά ζητά να κρατήσει τη Μυρσινούλα. Αν και η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος ακούν αυτή την ανακοίνωση, φοβούνται ότι μπορεί να είναι ένα ακόμα σχέδιο του Ιάσονα και αμφιβάλλουν αν μπορούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More