Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο άγνωστος ανιψιός και ο Κοντογιάννης

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Την ώρα που η κόντρα ανάμεσα στον Ιάσωνα και τη Μαργέτα ολοένα και φουντώνει, η εισαγγελέας καλεί τους παράγοντες της περιοχής σε μια συζήτηση που θα ωφελήσει τον τόπο και θα προφυλάξει τους κατοίκους από τη δριμεία επέλαση των οικοπεδοφάγων.

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο άγνωστος ανιψιός και ο Κοντογιάννης

Η Αλεξάνδρα παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει με τον Ιάσωνα σπίτι τους. Η Μαργέτα συνεχίζει θερμά τον προεκλογικό της αγώνα. Στο μεταξύ, ο Κοντογιάννης παραμένει εξαφανισμένος. Οι οικοπεδοφάγοι συζητούν ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Παράσχος και αντίστοιχες σκέψεις κάνουν και οι κομματάρχες για τη Μαργέτα… Ο Μάρκος, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, λέει τελικά ψέματα στην Ευγενία, πως δεν πιστεύει ότι εκείνη την πυροβόλησε!

Ο Φάνης, ο ανιψιός του Παράσχου, εμφανίζεται ενώπιόν του, όμως εκείνος δείχνει καχύποπτος. Παρ’ όλα αυτά, τον προσκαλεί στο σπιτικό του, για να τον συστήσει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Η Νότα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και πως η άφιξή του θα τους δημιουργήσει προβλήματα.

Η… κληρονομιά του Στέφανου τώρα θα σπάσει στα δύο κι αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Έτσι, αρχίζει να ψάχνει λίγο το παρελθόν του νεοφερμένου ανιψιού… Παράλληλα, η νέα νοσοκόμα, Αρετή, και ο Μελέτης, ο χωροφύλακας, έρχονται πιο κοντά…

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More