Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Η Μαργέτα, εξοργισμένη έχω γεννήσει έναν δολοφόνο

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Μετά τη δολοφονική επίθεση που θα δεχτεί, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Όσο η ίδια και ο Στέφανος προσπαθούν να ενώσουν τα παιδιά τους, τόσο εκείνα απομακρύνονται. Στόχος του Ιάσονα είναι να δολοφονήσει και τον Στέφανο. Ο ίδιος θεωρεί πως επηρεάζει σημαντικά τις αποφάσεις του Μάρκου, σχετικά με την Αλεξάνδρα, αλλά και με την επέκτασή τους στη Μεσσήνη. Εκτός εαυτού θα βγει η Μαργέτα με τον γιο της τον Ιάσονα.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Η Μαργέτα, εξοργισμένη έχω γεννήσει έναν δολοφόνο

Ο Ιάσονας δίνει εντολή θανάτου, αγνοώντας τις συνέπειες. Η Μαργέτα και ο Στέφανος έρχονται όλο και πιο κοντά, καθημερινά. Σε μία μυστική συνάντησή τους στο πάρκο, ένας άντρας θα οπλίσει, με την επιθυμία να σκοτώσει τον Στέφανο! Δυστυχώς τα σκάγια θα βρουν και την Μαργέτα, η οποία θα γλιτώσει από θαύμα την τελευταία στιγμή. Ο αδίστακτος αυτός άντρας θα εξαφανιστεί στο πλήθος, με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει ποιος ήταν και τι ήθελε.

Η Μαργέτα, εξοργισμένη και σίγουρη πως για όλα φταίει ο Ιάσονας, αποφασίζει να αναλάβει δράση, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Δίχως δεύτερη σκέψη, μπαίνει μέσα στο σπίτι κι αρχίζει να ουρλιάζει πως έχει γεννήσει έναν δολοφόνο και πως παραλίγο να σκοτωθεί! Ο Ιάσονας τα αρνείται όλα και την βγάζει τρελή, όμως μέσα του ξέρει πως από μία λάθος κίνηση, όλα θα τινάζονταν στον αέρα. Η Μαργέτα συνειδητοποιεί πως ο γιος της είναι, πλέον, ασυγκράτητος κι επικίνδυνος.

You might also like