Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Πυροβολισμοί παγώνουν το αίμα της Μαργέτας

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς η Μαργέτα βρίσκεται εγκλωβισμένη στην Κηφισιά, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μια σειρά από προκλήσεις. Οι πυροβολισμοί έξω από το κρυφό της καταφύγιο προειδοποιούν για τον κίνδυνο που την περιμένει, αναγκάζοντας τη να αναζητήσει λύσεις.

Έρωτας Φυγάς – Πυροβολισμοί παγώνουν το αίμα της Μαργέτας

Στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον Θύμιο, η Μαργέτα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον εκβιαστή της. Με τη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού που της ζητήθηκε, προσπαθεί να ανακόψει τον άνθρωπο που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή της. Παρά τις προσπάθειές της, όμως, η απειλή δεν εξαφανίζεται. Ένα νέο κύμα κινδύνου επικεφαλής από άγνωστο πρόσωπο αναγκάζει τη Μαργέτα να αντιμετωπίσει νέες δοκιμασίες.

Ενώ καταφέρνει να βρει τα χρήματα που εξαφανίστηκαν, η ανακάλυψη ενός πτώματος έξω από το σπίτι της στην Κηφισιά προκαλεί σοκ. Δύο άνδρες, στο σκοτάδι, προσπαθούν να εξαφανίσουν το πτώμα πριν την αυγή, αφήνοντας πίσω τους τον φόβο και το μυστήριο. Τα γεγονότα παίρνουν αναπάντεχη τροπή στο Κιάρι, όταν ο δικηγόρος της Μαργέτας αποκαλύπτει το περιεχόμενο της διαθήκης της μητέρας του Ιάσονα. Η Αλεξάνδρα κηρύσσεται κληρονόμος, ανατρέποντας τα δεδομένα και προκαλώντας σοκ στον Ιάσονα.

Η Μαργέτα, με αυτή την κίνηση, αφήνει όλους με ανοιχτό το ερώτημα: Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός της και ποιον προσπαθεί να προστατέψει ή να εκμεταλλευτεί; Η πλοκή περιπλέκεται, ο κίνδυνος αυξάνεται, και η Μαργέτα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σειρά από απρόβλεπτα γεγονότα προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον της και των αγαπημένων της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like