Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Πρώτα βρείτε τον γιο μου και μετά σκοτωθείτε

Έρωτας Φυγάς – Ο μεγαλύτερος έρωτας, γράφεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

Έρωτας Φυγάς – Πρώτα βρείτε τον γιο μου και μετά σκοτωθείτε

Η χαρά για τη θετική απόφαση στην υπόθεση της Αλεξάνδρας διαρκεί ελάχιστα, καθώς αντικαθίσταται από το σοκ από τις ειδήσεις για την απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς. Ο Ιάσονας, ο Μάρκος και ο Κοντογιάννης ερευνούν τη Μεσσήνη με σκοπό να τους εντοπίσουν και να τους απελευθερώσουν από την ανελέητη Νότα. Παράλληλα, ο Στέφανος αποφασίζει να αναχωρήσει άμεσα από την Αθήνα και να κατευθυνθεί προς τη Μεσσήνη, προσφέροντας τη βοήθειά του όσο μπορεί.

Η Μαργέτα αντιμετωπίζει μεγάλη ανησυχία, φοβούμενη για τη δική της ασφάλεια από τις ενέργειες των παρακρατικών. Η Νάντια συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, ενώ ο Μιχάλης την αποχαιρετά με βαριά καρδιά, συντετριμμένος από τη σκέψη ότι ίσως τη χάσει για πάντα. Ο Στέφανος, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της Μαργέτας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους εκτελεστές του αρχηγού των παρακρατικών.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like