Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Έρωτας Φυγάς – Ο Κοντογιάννης τρελαίνεται μετά τον θάνατο της

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς ο Κοντογιάννης βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων, χάνοντας σταδιακά την λογική του κατά τη διάρκεια μιας αναμετρητικής συνάντησης με τον Παράσχο. Το κλίμα επιδεινώνεται καθώς χαράζει ένα σχέδιο που παίζει με το μυαλό του.

Έρωτας Φυγάς – Ο Κοντογιάννης τρελαίνεται μετά τον θάνατο της

Ο Ιάσονας, αφού αποφασίζει να τερματίσει τον γάμο του με την Αλεξάνδρα για να ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της, αντιμετωπίζει τον θυμό και την απόρριψη των κατοίκων της περιοχής. Επιπλέον, αντιμετωπίζει ακόμα και την εγκατάλειψη από εργάτες των κτημάτων του. Η κληρονομιά που ανακοινώνεται στον Ιάσονα μέσω του δικηγόρου της Μαργέτας αποτελεί άλλο ένα πλήγμα για τον ήδη δυστυχισμένο άνδρα, ο οποίος βρίσκεται πλέον χωρίς περιουσία, προσπαθώντας να επανέλθει στα πόδια του.

Ο Κοντογιάννης, συγκλονισμένος από τον θάνατο της αγαπημένης του Φωτεινής, παλεύει με τον χαμένο του νου και την απελπισία. Η απουσία της Φωτεινής, που πάντα ήταν δίπλα του, τον ωθεί στα όρια της τρέλας. Ο Κοντογιάννης, απομονωμένος και απελπισμένος, βρίσκεται σε μια κατάσταση όπου δυσκολεύεται να βρει κίνητρο για να συνεχίσει να ζει.

Παράλληλα, ο Κοντογιάννης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον Στέφανο, προσποιούμενος αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Μαργέτας. Ωστόσο, ο Παράσχος, γνωρίζοντας το παιχνίδι του Κοντογιάννη, αντιδρά με δικούς του όρους, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ένταση στον παρανοϊκό κόσμο του Κοντογιάννη.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like